dijous, 18 de maig del 2017

La festa dels equips de formació: 5 equips classificats per Fases i Campionats de Catalunya

La temporada 2.016-17 es caracteritza per la bona feina de la major part dels equips de la secció de bàsquet del Club que han evolucionat de manera considerable al llarg de la temporada i segueixen amb el seu aprenentatge de manera evident.
De fet, cinc equips del Club seguiran defensant els nostres colors en fases de final de temporada que esperen els portin el més lluny possible.
5 equips de formació disputaran Fases i Campionats
  • L'infantil 'A' femení disputarà els quarts de final del Campionat de Catalunya A1, una cita importantíssima ja que estem a un pas de poder accedir a la final a 4. L'eliminatòria es disputarà aquest cap de setmana (20-21 maig) davant el Barça CBS jugant dissabte a les 20.00 i diumenge a Sant Feliu de Llobregat a les 19.30.
  • L'infantil 'A' masculí ha completat una segona volta fantàstica i s'ha classificat per les Fases Territorials de Barcelona B1 que es disputaran el cap de setmana del 27-28 de maig amb lloc per determinar. 16 equips prenen part d'unes fases amb format d'eliminatòria.
  • L'infantil 'C' femení ha accedit, tot i ser de primer any, i a manca d'una jornada, a la final a 4 del Campionat de Catalunya d'A2, amb seu per definir i rival per acabar de concretar a manca del que passi a la darrera jornada de lliga regular. La final four es disputarà els dies 3 i 4 de juny i els dos finalistes tindran com a recompensa una plaça per nivell A la temporada vinent.
  • El mini 'A' femení s'ha classificat a manca d'una jornada pel Campionat de Catalunya A1 per tercer any consecutiu podent defensar així el títol de Campiones guanyat la temporada passada. El Campionat, que reuneix els millors equips de cada província, creuarà les nostres noies a quarts de final amb el CB Cervera, millor equip de Lleida. Cassà de la Selva acollirà aquests partits els dies 3 i 4 de juny.
  • El mini 'C' femení també ha completat un gran tram final de lliga i s'ha guanyat el dret a participar a les Fases Territorials de Barcelona A2 que es disputaran el cap de setmana del 26 i 27 de maig amb seu per determinar amb unes fases en format de final a 8.
Molta sort a tots ells i a posar la cirereta a la feina de tot un any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.