divendres, 19 de maig del 2017

17 anys després l'infantil A es troba a les portes de la final a 4


17 anys després de la darrera vegada, l'infantil A femení del CN Sabadell es presenta amb l'opció de poder accedir a la final a 4 del Campionat de Catalunya d'A1, però abans ha de superar en una dura eliminatòria de quarts de final al Barça CBS.

Va ser al 1999 quan l'infantil femení del Club, entrenat per Ricard Tomàs -actual tècnic del primer equip masculí-, accedia a una final four en la que l'equip va assolir una magnífica tercera posició darrera dels potents Santa Rosa de Lima i Universitari que valia classificar-se pels antics Sectors del Campionat d'Espanya on les nostres noies no van poder accedir a la fase final amb els 8 millors equips de l'Estat. 
L'any posterior, al 2.000, les noies de la generació del '86 van també accedir a quarts de final però es van quedar fora per petits detalls davant un Universitari on jugaven, entre d'altres, Anna Cruz i Silvia Domínguez.
Dissabte a les 20.00, l'equip de Judit Mayor es torna a plantar en una situació immillorable per poder ser un dels quatre millors equips de Catalunya de la categoria. Per fer-ho s'haurà de ser el millor d'una eliminatòria molt exigent que es disputarà a Les Naus dissabte (20.00) i diumenge a Sant Feliu de Llobregat (19.30). 
Aquesta eliminatòria exigirà el millor de tot l'equip així que no deixeu passar l'oportunitat de donar el suport a l'equip, l'ocasió ho mereix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.