dijous, 12 de gener del 2017

El Mini 'A' femení s'endú el Molinet cap a Sabadell!

El Trofeu Molinet de Bàsquet s'organitza des de fa 54 anys i té diverses característiques que el fan destacar, entre elles que és el torneig de minibàsquet més antic d'Europa, en segon lloc que es celebra a un marc incomparable com és el del Saló de la Infància de Barcelona, i finalment que és un torneig que fins al passat 4 de gener cap equip de la nostra ciutat ni de la nostra comarca havia aconseguit guanyar en més de mig segle d'història.
L'any passat el mini 'A' femení va aconseguir arribar a la gran final però el Barça CBS va imposar-se. Un any més tard, i en la mateixa categoria, tornava a haver-hi una nova oportunitat després de superar a Basket Almeda i Joventut Les Corts a quarts i semis respectivament i esperava a la gran final el Femení Sant Adrià que s'havia desfet del nostre equip a la final del torneig Top Bàsquet a inicis de desembre.


Poca cosa va tenir a veure el matx amb el de fa un mes. Les sabadellenques van marcar des de l'inici el bàsquet al que volien jugar amb moviment de pilota, defensa intensa, encert en el tir exterior i ràpides penetracions davant de la superioritat de centímetres del conjunt lila. El que semblava que havia de ser un avantatge puntual es va anar incrementant període a període fins arribar a un espectacular +16 a inici del darrer quart que deixava el partit vist per sentència fins al definitiu 43-55. Després d'això molta alegria i les celebracions típiques d'un trofeu que es converteix en una magnífica forma de donar la benvinguda al 2.017.
A continuació trobareu el vídeo-resum que va fer la Federació Catalana amb imatges i declaracions relacionades amb la final a part inicial del mateix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.