dilluns, 12 de desembre del 2016

Intens Pont de Torneigs pels equips de la secció de bàsquet

Les infantils femenines han regnat en el Pont de Desembre en el que fins a 7 equips de la secció de bàsquet han participat en diferents torneigs de prestigi davant de l'aturada de la competició federada.

Campiones davant del nostre públic

El pavelló Nord de Sabadell va tornar a tenir clar color nedador amb dos equips de la secció disputant-se el títol de campions del torneig Top Bàsquet. L'infantil 'A' femení de Judit Mayor va dominar la seva competició i es va convertir en inapel·lable guanyador en la seva categoria després de superar amb claredat tots els seus rivals, inclòs l'UNI GEIEG a la gran final on les nostres van vèncer per 37-25 obtenint el primer títol en aquesta categoria després del sotscampionat de la darrera edició.
A més cal destacar l'elecció de la base Clara Garcia com a MVP del torneig.
A mini femení es van girar les tornes i és que les nostres noies no van poder reeditar la primera posició de l'any passat després de veure's superades per un Femení Sant Adrià superior a partir del tercer període. Tot i la desfeta per  32-52, bon torneig de les nostres noies que van poder enfrontar-se a rivals de tot el panorama nacional.
Finalment l'infantil A masculí va gaudir l'experiència tot i la seva 16a posició final. L'equip de Jaime Muñoz va competir a molt bon nivell davant de rivals de més entitat i van tenir la victòria a tocar en vàries ocasions. Segur que l'equip surt molt reforçat d'aquest torneig de cara a la segona meitat de la temporada.

Campiones a Parets
A Parets es disputava el millor torneig d'infantils de 1er any i el nostre infantil 'C' femení no va voler fallar a la cita per comprovar el seu potencial davant d'altres equips de la mateixa edat. Tot i uns primers partits imprecisos les nostres van avançar fins a la final davant el Barça CBS en la reedició de la final del Campionat de Catalunya Mini de l'any passat. Tal i com va succeir al mes de juny les nostres jugadores van quallar una gran final d'inici a final amb un resultat incontestable (46-63) que les corrobora com l'equip referència de la generació del 2.004.
Les jugadores Joana Reid i Marina Asensio van ser seleccionades en el 5 ideal del torneig.

Bones sensacions a la Copa Maresme

Entre Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt es va disputar la Copa Torrot Maresme amb la presència de dos dels nostres equips de cistella petita. El premini 'A' femení es va proclamar sotscampió del torneig per darrere del Femení Sant Adrià (40-63) després d'una fase prèvia excel·lent amb convicents victòries davant dels seus rivals. El mini 'C', pel seu costat, es va haver de conformar amb la quarta plaça després de cedir per petits detalls davant Cornellà a la fase prèvia i amb Joviat en la lluita per le tercera posició. 
 
Sisenes a Cornellà

El Cadet 'A' femení, per la seva banda, va participar al Torneig Solidari del CB Cornellà i no va poder aspirar a entrar a la final per petits detalls després de dues derrotes molt ajustades a la fase prèvia i una victòria davant Sant Josep Obrer. En la lluita per la 5a plaça el CB Cornellà es va imposar a les nostres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.