dijous, 2 de juny del 2016

El sènior masculí vol ser campió a Santa Coloma


El sènior masculí va donar el do de pit i va fer que Les Naus dictessin sentència. I és que el conjunt de Ricard Tomàs havia d’aixecar un desavantatge lleu (2 punts) davant un conjunt físicament molt potent com el Sant Gervasi, però el que estava clar és que els de Mollet no ho posarien gens fàcil i que a un partit pot passar de tot. Els nedadors, però, van jugar un partit seriós i mica en mica van anar generant rendes que els hi van permetre afrontar la 2a meitat del partit amb un lleuger avantatge que els hi donava seguretat però que va ser retallat pels visitants a base d’accions invididuals i encert des del perímetre. Però contenir el poder ofensiu del nostre equip és molt difícil i en uns minuts d’inspiració els locals, alentits pel públic, van obrir escletxa a manca d’1.30 que ja va ser decisiva (87-73) doncs el resultat final va ser de 89-75.
Èxit doncs per un CN Sabadell que s’ha plantat a la final de 1a Catalana després de ser campió de la lliga regular i havent certificat el retorn a Copa Catalunya. 


La final que decidirà quin és el millor equip de Catalunya de la categoria enfrontara els nostres al CB Santa Coloma . L’escenari de joc serà el Pavelló de La Bastida de Santa Coloma de Gramenet i la final es jugarà diumenge a les 19.00. Reserveu-vos el diumenge a la tarda per animar el sènior masculí!
Volem ser els millors de Primera!

Pavelló La  Bastida (Carrer de Prat de la Riba, s/n, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.