dilluns, 27 de juny del 2016

El cadet 'B' masculí s'ho passa en gran al torneig de Cloenda

L'entrenador ajudant del cadet B masculí, Joel Giralt, ens resumeix des del seu punt de vista l'experiència del seu equip al torneig de Cloenda del passat cap de setmana.

Entre els dies 18 i 19 de Juny, el Cadet B del Club Natació Sabadell vam participar al torneig de Cloenda a Lloret de Mar, organitzat per la Fundació del Bàsquet Català.

Aquell mateix dia 18, a les 10:15, ja jugàvem el primer partit en front a la
Escola Pia Sabadell B, un partit molt intens, on el primer quart vam aguantar amb un marcador de 8-10 favorable a la Pia, continuant amb un segon període en el que els dos equips no deixàvem escapar a l’altre, però a falta de dos minuts per a finalitzar el quart, una distracció del nostre Cadet, va propiciar
un parcial favorable a la Pia, que els va posar dotze amunt al final del segon quart. Amb unes variacions defensives, al tercer quart vam remuntar la diferència, posant-nos a quatre per a l’últim període. Però en aquest últim, la Pia amb un altre parcial de 10-0 va matar el partit i no va permetre que remuntéssim, per acabar amb un resultat de 43-28.

Per últim en aquell dia, a la 13:15, disputàvem els segon partit de la fase de grups, contra el AEC Collblanc, en un partit on la nostra sortida al enfrontament va ser difusa, amb un parcial de 6-0 en contra. Després d’un conseqüent temps mort, vam aconseguir igualar el partit amb un resultat final del primer quart, de 12-11. El segon quart va estar igualat, i al descans el marcador assenyalava 24-22 per a l’equip de Collblanc. Al tercer quart, per al desgast físic del nostre equip, el conjunt del Collblanc, amb un parcial de 13-0, va trencar el partit i no vam aconseguir reduir la distància durant el quart període. Per acabar amb un resultat final, que deixava per la nostra part molt a desitjar, de 49-38 per al Collblanc.

Al dia següent, a les 9:00, vam haver de jugar l’últim partit contra el ABB Bufalà, per disputar la cinquena plaça del torneig, un partit amb una notable superioritat del nostre cadet, en el qual, no vam deixar de pressionar en tot el partit i vam aconseguir deixar al Bufalà amb 17 punts en tot l’enfrontament, i en 0 punts al l’últim període, amb un resultat final de 17-78 per al nostre
conjunt. Que deixava al Cadet B en la cinquena posició i com a possible MVP del torneig a un dels nostres jugadors, Martí Payà.

Malgrat els dos primers partits, els qual ens va donar molta ràbia perdre i que creiem que en bon estat físic, podríem haver aspirat a més, el fet de poder anar a aquest torneig ja ha sigut molta recompensa per a la nostra temporada. A més, els nostres cadets s’ho van passar en gran i van poder gaudir d’enfrontaments d’equips de nivell A i veure encara el que ens falta per
a treballar. Va ser una experiència que tornaríem a viure, tant per nivells als partits, organització i per vivència dins d’aquest torneig, una bona recompensa per una meravellosa