dimecres, 8 de juny del 2016

Campions de Primera!


El sènior masculí va coronar la seva escalada particular de resultats assolint el
major èxit possible: guanyar el Campionat de Catalunya de 1a Categoria i fent-ho a Santa Coloma de Gramenet on el seu rival actuava davant de la seva afició. Els nois de Ricard Tomàs, molt concentrats des d'un bon inici, van construir la seva victòria a un primer quart esplèndid en que els colomencs no van poder contenir el poder anotador dels nedadors encapçalats per Jonathan Ramírez, que va acabar amb 32 punts, ben acompanyat per Angel Valdez a prop de l'aro amb 23.
Amb 13-30 al primer període el CB Santa Coloma va intentar retallar distàncies i ho va aconseguir parcialment però la diferència seguia sent considerable al descans (35-46) i les sensacions dels sabadellencs eren molt bones. Al tercer període es va donar un passet més cap al títol mantenint la diferència i evitant que els locals tinguessin opcions reals d'entrar al partit (52-64). 
Amb el partit coll avall pels nois del Club tots dos equips es van dedicar a deixar anar tot el seu arsenal ofensiu, escenari en que els sabadellencs encara es van mostrar més còmodes, arribant a un definitiu 73-87 que dona al Club Natació Sabadell el títol de campions absoluts de 1a Catalana, és a dir, ser els primers entre els 48 equips que conformen aquesta categoria, fita que es suma a l'ascens a Copa Catalunya assolit ja fa algunes setmanes.
 
Una gran temporada per un equip que ha estat format per Bernat Arellano, Roger Dam, Marc Ollé, Adrián Pérez, Carlos Lapeña, Jonathan Ramírez, Oriol Real, Teddy Reyes, David Rodríguez, Ángel Valdez i amb el suport dels júniors Gerard Marsol i Cesco Cessel, tots ells dirigits pel tècnic Ricard Tomàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.