dilluns, 27 de juny del 2016

Bon paper al Valle Escondido!



Els equips del CN Sabadell que van participar al Torneig Valle Escondido disputat durant els dies 24, 25 i 26 al llarg de tota la vall de Benasque van gaudir d'uns dies de molt bona companyonia i, a sobre, molt bons resultats.

A la fase prèvia l'infantil C femení va començar amb peu fort superant a les amfitriones del Basket Alta Ribagorza per 15-59 mentre que el segon partit també va ser una clara victòria davant el Moncayo de Saragossa per 50-18 que donava el pas a semifinals.

El mini 'A' femení, tot i competir a categoria infantil amb nenes fins a 2 anys més grans i amb molt poca experiència a cistella gran, van començar molt fortes passant per sobre del San Ignacio de Logronyo per 6 a 110 i superant a l'Almozara de Saragossa per 81-11 classificant-se també per semifinals en un partit que creuaria els dos equips sabadellencs.

En un partit de semifinals molt igualat i amb intercanvis en el marcador finalment va ser l'equip mini qui va aconseguir guanyar per un ajustat 23-20 tot i que qualsevol dels dos equips es podria haver alçat amb la victòria. Als partits següents les nostres noies van evidenciar el seu bon nivell de joc aconseguint la 3a posició final davant el CB Sant Antoni (InfC) i la 1a posició davant el Femení Maresme (mfA) en un partit molt igualat decidit per petits detalls.

A més a més, i com a cirereta de la jornada, la jugadora del mini Joana Reid va ser escollida MVP del torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.