dimecres, 25 de maig del 2016

Trepidant cap de setmana de fases


FASES TERRITORIALS DE BARCELONA CADET MASCULÍ A2
El cadet 'A' masculí va assolir a l'esprint final l'accés a les fases de nivell A2 on és un dels 16 millors equips a de la categoria. Ara, cada partit és una final de i què millor que afrontar-ho jugant a casa. I és que Les Naus seran una de les seus d'aquestes fases que paral·lelament es disputaran a Mataró, Santa Coloma de Gramenet i Girona.
Els nois de Jonathan Ramírez s'enfrontaran al Tecla Sala d'Hospitalet a vuitens de final i, si aconsegueixen guanyar, passarien a disputar els quarts de final a les 19.30 davant el guanyador del Castellbisbal-Esparreguera. En cas de vèncer als dos partits de dissabte les semifinals i final es disputarien diumenge al Palau Josep Mora de Mataró.

Cadet 'A'
10.30 CN Sabadell - BC Tecla Sala (Dissabte 28)
12.15 CB Castellbisbal - CB Esparreguera (Dissabte 28)
19.30 Quarts de final* (Dissabte 28)
10.00 Semifinals* (Diumenge 29)
18.00 Final * (Diumenge 29)
* En cas de victòria
Els partits de dissabte es disputaran a Les Naus del CN Sabadell mentre que els de diumenge al Palau Josep Mora (Pg. Carles Padrós 12, Mataró).

FASES TERRITORIALS DE BARCELONA INFANTIL FEMENÍ B1
Dos equips de la secció, fet inèdit, participaran a les fases provincials tot cercant fent un gran paper entre els millors 16 equips de Barcelona de nivell B1 aquest cap de setmana.
Ambdós conjunts jugaran a Sant Quirze del Vallès en mateixes hores però en instal·lacions diferenciades.
D'una banda l'infantil 'B' de Judit Mayor s'estrenarà davant el Joventut de Badalona, rival de la 2a fase, al partit de vuitens de final. En cas de victòria jugarien a quarts de final amb el guanyador de l'AESE-Draft Gramenet.
D'altra banda l'infantil 'C' de Tamara Masvidal s'enfrontarà al CB Sitges i en cas de triomf jugarà a la tarda amb el guanyador de Joviat-Boet Mataró.
Es dóna la circumstància que, en cas de victòria dels nostres dos equips en els seus respectius partits, es trobarien a semifinals pel títol. No cal oblidar que el guanyador de Barcelona disputarà el Campionat de Catalunya a Calella els dies 4 i 5 de juny.

Infantil 'B'
10.00 - Joventut Badalona Femení Verd (Dissabte 28)
16.15 - Quarts de final* (Dissabte 28)
12.00 - Semifinals* (Diumenge 29)
18.00 - Final* (Diumenge 29)
* Només en cas de victòria
Gimnàs Municipal de Sant Quirze , AV. Arraona S/N, Sant Quirze del Vallès

Infantil 'C'
10.00 - Bàsquet Sitges (Dissabte 28)
16.15 - Quarts de final* (Dissabte 28)
12.00 - Semifinals* (Diumenge 29)
18.00 - Final* (Diumenge 29)
* Només en cas de victòria
Poliesportiu Municipal de Sant Quirze , Priorat S/N, Sant Quirze del Vallès


FASES TERRITORIALS DE BARCELONA MINI FEMENÍ A1
El mini 'A' femení disputarà dissabte 28 a Cerdanyola les Fases Territorials a les quals acudeix per tercera temporada consecutiva amb l'objectiu d'aconseguir l'accés al Campionat de Catalunya que es disputarà a Sabadell els dies 4 i 5 de juny.
Per fer-ho les noies de Quim Gómez i Salva Gracia hauran de vèncer en el seu primer compromís a Joventut de Badalona i després jugar la final de la seva eliminatòria davant el guanyador del Femení Osona - Basket Almeda 04. Si s'obté la victòria en els dos partits la presència als Campionats estarà garantida.

Mini 'A'
9.00 - CN Sabadell 'A' - Joventut Badalona Femení 'A'
16.00 - Final de l'eliminatòria 1 (en cas de victòria)
Poliesportiu Municipal Guiera, Av.Guiera 6-8, Cerdanyola del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.