Campions de lliga a un partit de ciutat!

Poques vegades tants ingredients es poden juntar per aconseguir un resultat tan genial:
Pérez, Valdez, Tomàs (ent), Lapeña, Cessel, Real y Reyes (dalt)
Dam, Marsol, Arellano, Rodríguez, Ramírez y Ollé (baix)
partit celebrat a Sabadell (com a visitants), davant un rival amb força exjugadors que també s’està jugant la primera plaça, dues aficions omplint el pavelló en un clima de bàsquet genial, i a sobre un joc ofensiu que va fer les delícies de tots els assistents. Si a aquesta llista li afegeixes que, a sobre, guanyes, tot es magnifica.
Doncs això és el que li va passar al sènior masculí de la secció de bàsquet Club que, després d’una temporada sempre a remolc d’un Bàsquet Pia que semblava inabastable, va arribar a la darrera jornada amb 10 victòries consecutives i amb la possibilitat de superar els seus rivals escolapis. El partit, tal i com s’ha indicat abans, no va tenir un dominador clar i tant nedadors com col·legials van fer gaudir als assistents d’un espectacle ofensiu d’alta igualtat (23-23, 47-48 al descans, 63-63 al finalitzar el 3er quart). Va ser en el darrer tram de partit quan els nedadors van aconseguir distanciar-se amb un gran encert des de la llarga distància davant un Bàsquet Pia que va perdre pistonada davant del gran joc de l’equip de Ricard Tomàs en els 10 darrers minuts. Finalment 85-91, alegria desbordada al vestuari i ara a descansar una setmana per afrontar la final a quatre de 1a Catalana on tots els classificats ja han aconseguit l’ascens i on es decidirà qui és el millor equip de la categoria.
Els artífecs d’aquesta gran temporada han estat Bernat Arellano, Roger Dam, Carlos Lapeña, Marc Ollé, Adrián Pérez, Jonathan Ramírez, Oriol Real, ‘Teddy’ Reyes, David Rodríguez, Angel Valdez y amb el suport inestimable dels jugadors del júnior masculí que han donat suport durant tota la temporada amb minuts de qualitat com Gerard Marsol o Cesco Cessel, tots ells dirigits per un home de la casa com Ricard Tomàs.