dimecres, 4 de maig del 2016

Bon paper a Tres Cantos de l'infantil 'B' femení


Tres Cantos (Madrid) va ser l'escenari del torneig Memorial Pablo Barbadillo al qual va assistir el nostre infantil 'B' femení.
El primer partit que va enfrontar el nostre equip només arribar a terres madrilenyes va ser davant la
Imatge del partit disputat davant la Selecció Espanyola
impressionant Selecció Espanyola que no va donar massa opcions a les nedadores (61-17) però sense temps pràcticament per païr la derrota tocava jugar davant un altre combinat com era la Selecció de la Comunitat de Madrid a la que es va superar en un ajustat partit per 40-36. Amb una victòria al sarró el darrer rival d'aquesta primera fase va ser el Rivas Promete que no va poder amb el bon joc de les nostres que van materialitzar la segona posició de grup i la classificació per vuitens de final en vèncer 54-19.
A vuitens esperava un BF León que no va aturar les noies del Club (20-49) mentre que a quarts de final el rival va ser Stadium Casablanca de Saragossa amb qui es va mantenir una tònica d'igualtat fins que al darrer quart les aragoneses van trencar el partit (26-49). Apartades de la lluita pel títol va tocar tornar-se a enfrontar amb la selecció de Madrid que en un bàsquet sobre la botzina va deixar sense 5a plaça a les nostres (35-34).
Tot i això, bon paper de l'infantil 'B' femení en un torneig amb presència d'alguns dels millors equips del panorama nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.