dimecres, 13 d’abril del 2016

Sabadell acollirà el Campionat de Catalunya de Minibàsquet femení




Sabadell ha estat la ciutat escollida per la Federació Catalana de Bàsquet per celebrar els Campionats de Catalunya de Minibàsquet femení que es disputaran els propers 4 i 5 de juny al Pavelló Nord de la ciutat dintre dels actes del Centenari del Club Natació Sabadell, que en serà l'organitzador.
Serà aquest, doncs, un dels actes de major envergadura que acollirà la ciutat relacionats amb el bàsquet en els darrers anys, i a més, el mini 'A' femení del Club hi podrà estar present si supera les Fases Territorials del dia 28 de maig, amb seu per definir. En l'actualitat les nostres noies són líders de la lliga regular de nivell A1.

Cal afegir que el Pavelló Nord és un escenari que ja ha viscut alguns èxits de la secció de bàsquet en aquesta categoria tals com els dos títols de campiones del torneig Top Bàsquet assolits a 2.013 i 2.015. Pel que fa al Campionat de Catalunya el vigent campió és el Femení Maresme mentre que el Club, en la seva única participació precisament la temporada passada, va assolir la medalla de bronze.

La resta de seus dels diferents Campionats de Catalunya la podeu consultar fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.