dijous, 28 d’abril del 2016

El sènior masculí, 28 partits més tard, a Copa!


El sènior masculí, després del seu descens in extremis de la temporada passada, i 28 partits més tard (balanç de 23-5) a 1a Catalana, s'ha assegurat el retorn a Copa Catalunya després d'una gran campanya.
Els nois de Ricard Tomàs, que van batre al CB Prat a la darrera jornada en un festival anotador (89-96), es troben a 4 partits de distància del tercer classificat, el Sant Quirze, cosa que garanteix una de les dues primeres places del grup 3 i que, per tant, certifica l'ascens de categoria.
L'objectiu actual dels nostres nois és lluitar per ser campions del grup i classificar-se per la final a 4 de la categoria que servirà per determinar qui és el Campió de Catalunya de 1a. Per fer-ho el destí ha sigut capriciós i ha volgut que 1er i 2on classificat, ambdós de Sabadell, s'enfrontin a la darrera jornada en aquesta lluita per la lliga regular a la pista de Bàsquet Pia.
Abans, però, el Sant Quirze visita Les Naus dissabte a les 17.45 en un partit de molts retrobaments i que servirà per acomiadar la temporada regular com a locals dels nostres jugadors. Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.