dimecres, 30 de març del 2016

Setmana Santa plena d'èxits pels equips de la secció de bàsquet

Tres equips de la secció de bàsquet del Club es desplaçaven a diversos llocs de la geografia nacional per participar a diferents torneigs i el resultat no ha pogut estar millor per ells amb tres títols en tres torneigs diferents. Veiem-ho!

A la Costa Daurada es desenvolupava el torneig Mare Nostrum i en aquest
esdeveniment els equips del Club es van fer notar positivament. L'infantil 'A' femení es va proclamar campió de la competició després d'una fase prèvia immaculada superant al CB Montblanc, CB Mollet i CB Valls '2' de manera clara arribant així a la final amb molta moral i bones sensacions. El rival a la final va ser el CB Valls '1' que va protagonitzar un molt bon inici de partit però mica en mica les nostres es van anar ficant en el matx fins a endur-se la copa de campiones cap a casa.
Al mateix torneig el júnior masculí 'A' també va tenir una bona participació però la derrota amb la UE Gaudí, i un triple empat al capdavant de la classificació a la fase de grups va deixar sense el premi de la final als nostres jugadors que es van haver de conformar amb la 3a plaça final en vèncer a la final de consolació a l'AESE.

Precisament el júnior 'A' masculí, molt ben auxiliat per companys del 'B', va
exercir com a local d'un Torneig Internacional que arribava a la seva 3a edició i que, per fi, va caure del nostre costat. El conjunt nedador va desplegar un molt bon joc durant tot el torneig i va finalitzar la fase prèvia de manera invicte superant a Mataró, Cerdanyola i Matadepera. Precisament aquests últims van ser els rivals a una final electritzant disputada a Les Naus i que va tenir en l'equip visitant un oponent de molt bon nivell però, finalment, l'encert exterior i bon nivell defensiu van acabar decantant el triomf del costat sabadellenc per 70-56.
En 3a posició va acabar precisament el cadet del Club que es va quedar a les portes d'una final que van acabar disputant Al Ostrohove (França) i Cerdanyola, decidida pel costat vallesà.

Finalment l'infantil 'C' prenia part de la Bàsquet Cup que organitzava el
Valencia Basket a Oropesa de Mar (Castelló) i el resultat no podria haver estat millor ja que les nostres noies van evidenciar un molt bon nivell de joc superant a NBF Castelló, València Basket i Huesca a la fase de grups mentre que a la gran final novament el Castelló cedia davant el potencial de les nostres per 32-13.
No va ser l'únic premi pel nostre equip que va veure com la Marta Torrens guanyava el concurs d'esmaixades de manera aclaparadora i com Mireia Arjona era escollida millor jugadora del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.