dijous, 31 de març del 2016

Cerdanyola i el júnior del Club protagonistes del 3er torneig internacional

El nostre 3er Torneig Internacional es despertava amb una baixa sensible i és que, degut als atemptats succeïts a l'aeroport de Brusel·les, l'equip belga inscrit al torneig, Speedy MSG, no va poder volar a temps per arribar a disputar la competició després de nombroses cancel·lacions.
Amb aquesta sentida baixa per uns vells coneguts i la seva pertinent reestructuració el torneig va haver de seguir endavant i ho va fer amb molt bon nivell de joc a les diferents categories.

A cadets l'Al Ostrohove Basket va acabar en primera posició perdent un únic partit davant el CB Matadepera quan ja estaven classificats per la gran finall. El conjunt del pas de Calais va exhibir un joc molt físic que no va ser suficient per superar el CB Cerdanyola, un equip que va arribar a la final superant per la mínima el nostre equip cadet (46-48) i que una vegada al partit decisiu es va mostrar molt encertat des de la llarga distància per apuntar-se de manera brillant el títol (27-56) davant el conjunt del nord de França.
En 3a posició el Club va realitzar un molt bon torneig caient per la mínima davant els dos equips finalistes i superant sense masses problemes a un Matadepera quart classificat mentre que va tancar el quadre l'equip del Cultural Badalona.

A categoria júnior els nois del Club van brillar amb llum pròpia finalitzant el torneig invictes i aconseguint el millor resultat en el que portem de curta vida del torneig. Els de Jonathan Ramírez van realitzar una molt bona fase prèvia i a la final es van desfer d'un Matadepera molt competitiu (70-56). A la final de consolació la UE Mataró va superar el CB Cerdanyola, que va estar a punt d'accedir a la final, en una clara mostra de que ambdós equips van anar en línies oposades.

Pel que fa als concursos de tir ambdós van anar a parar a les vitrines del CB Matadepera, els que van tenir més punteria de tot el torneig.