dilluns, 14 de setembre del 2015

El sènior femení s'endú el títol a Viladecans mentre que el masculí es queda a les portes a Terrassa


Els primers equips de la secció de bàsquet van participar aquest cap de setmana a dos torneigs de pretemporada que estan servint per posar fil a l'agulla en la preparació de la imminent temporada 2.015-16.

El sènior femení va participar al Torneig de Festa Major de Viladecans i va oferir un bon nivell en un torneig amb tres rivals de 1a Catalana. L'equip, dirigit per Quim Gómez i amb força cares noves aquest curs, es va imposar a semifinals al Lluïsos de Gràcia per 44-61 en un partit més igualat del que dicta el resultat final però en que les sabadellenques van estar més entonades al tram final. A la final esperava el Boet Mataró que havia sorprès al BF Viladecans contra pronòstic però que, tret del 7-0 inicial, no va poder amb el bon joc nedador que es va traduir en un final 31-55 per les nostres.

A Terrassa, d'altra banda, es celebrava el tradicional Memorial Cernuda en el
que prenien part 4 equips de 1a Catalana, entre ells el nostre sènior masculí. A semifinals els nois de Ricard Tomàs van aixecar un partit que es complicava davant el CB Nou Badia i en una gran segona meitat van imposar-se per 79-88 en un partit molt ofensiu per les alçades de la temporada en que ens trobem.
A la final l'Sferic de Terrassa es presentava com un dur rival, després de desfer-se de l'amfitrió Sant Pere amb certa comoditat, com així va ser. El partit va estar marcat pel desencert a cistella i per una igualtat gairebé total que va dur el desenllaç a la pròrroga on els egarencs van estar més sencers i es van imposar per un ajustat 77-72 final.

Aquesta setmana l'equip masculí debutarà en la seva nova etapa a 1a Catalana visitant diumenge la pista d'un dur Q Basket a Sant Cugat del Vallès mentre que les noies encara tindran una setmana més de preparació enfrontant-se al CB Igualada en un amistós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.