divendres, 24 d’abril del 2015

NO US EN PENEDIREU: Tarda de dissabte d'alta tensió pels primers equips del Club a Les Naus


Els equips sèniors del Club es juguen molt aquest cap de setmana a Les Naus i és per això que us ofereixen una tarda de bàsquet d'alt nivell a Copa Catalunya. Si veniu, no us en penedireu!

A les 18.00 el Sènior 'A' femení apura les seves opcions d'eludir el descens directe i ho farà davant un bon equip com és l'Arenys Bàsquet que cerca la salvació directe. A les nostres només els val guanyar els dos partits que queden i, en aquest cas, treuran tot el que tenen a dins en el darrer partit de la temporada a Les Naus on la nostra afició en ha ajudat a ser més fortes.

A les 20.30 similar situació del Sènior masculí que rep a un potent Platges de Mataró amb la intenció de recuperar el camí del triomf i del bon joc de les darreres setmanes davant un equip que té la salvació assegurada però que aspira a poder enganxar-se al grup dels millors equips del grup 1. 

Com a prèvia a aquests dos partits vitals el Sènior 'B' femení rep al potent CIC amb la voluntat de donar la sorpresa vist el bon joc que venen desenvolupant les nostres en les darreres jornades. El partit s'iniciarà a les 16.15 i garanteix un bon espectacle com a avantsala d'una tarda de Copa Catalunya.

Com sempre, us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.