dijous, 5 de març del 2015

La jornada masculina: Els bons partits de Premini 'A' i Cadet 'C' contrasten amb la resta de resultats

Les victòries també es van fer de rogar el passat cap de setmana per part dels equips masculins que, a l'igual que els femenins, només van poder aconseguir una petita xifra de triomfs (2 de 8).
Donada la bona feina dels equips aquesta setmana segur que la sort canvia aquesta jornada, n'estem segurs!

El sènior va competir com sempre davant la UE Sant Cugat en un partit
d'urgències pels de Quim Gómez que volen reenganxar-se a l'esperança de la permanència. Tot i una bona primera part que va acabar en empat el 3er període va ser decisiu perquè els locals s'escapessin de 13 punts. Tot i la remuntada dels nostres amb un parcial de 0-12 la sort va ser esquiva al nostre equip en els darrers tres minuts de partit. Finalment 74-64.

Els equips júniors, per la seva banda van tenir escàs encert en els seus partits de dissabte a la tarda. El júnior 'A' va tenir poc encert davant la defensa zonal que la UE Mataró va plantejar durant prop de 30 minuts, fet que explica el 53-76 final tot i l'esforç dels nostres. El júnior B, va anotar pràcticament el mateix però va cuallar un bon partit que va donar opcions fins al final davant un bon conjunt com és el Salt que només va vèncer per petits detalls (54-61).

A la categoria cadet ens trobem una de les notícies positives de la jornada degut a la victòria incontestable del Cadet C davant el Círcol Catòlic per un 80-52 que evidencia el bon joc dels nostres nois sobretot pel que fa a l'apartat encistellador.
El Cadet 'A' va haver de cedir davant un superior Mollet per 43-86 en que els visitants van doblar als nostres en el marcador degut al gran nombre de boles perdudes de l'equip sabadellenc. Mal partit també del Cadet 'B' que no va trobar la regularitat a la pista del Sentmenat que es va imposar per 62-44.

El Mini tampoc va tenir el dia i al descans ja havia entregat el partit a l'Sferic de Terrassa (84-57) degut, en bona part, a les baixes de darrera hora en forma de malaltia que van afectar als nois d'Adrià González.

Finalment tanquem el resum amb un nou triomf del Premini A que segueix invicte i que va jugar un dels seus millors partits de la temporada al passar per sobre del Sant Joan Despí en un clar 16-66 a domicili.