divendres, 20 de març del 2015

La jornada masculina: El sènior agafa aire a Manresa

El sènior masculí es va retrobar amb la victòria després de 7 jornades de mals resultats en vèncer a La Salle
Manresa per 74-86 en un partit on van ser vitals els darrers 5 minuts de partit on els nostres van registrar un parcial de 2-17 favorable, al contrari que en els darrers matxs. Amb aquest triomf toca pensar en cada partit com una final per intentar eludir el descens directe, aquesta setmana hi ha la primera davant el CESET gironí. Us esperem a Les Naus demà a les 19.45.

A júnior escàs encert de l'equip de 1er any que no va poder anotar amb facilitat davant un SESE més pràctic que es va acabar enduent el partit per 54-67.
El júnior A va descansar.

A cadets l'equip C va tornar a guanyar en un partit força irregular davant el CB Cerdanyola que es va resoldre als darrers instants (60-61). Pitjor sort van tenir l'equip A que va caure davant el Lliçà d'Amunt (67-49) mentre que el B ho va fer davant un Europa que va aconseguir endur-se el partit al primer quart (49-69).

El mini, per la seva banda, va tenir la victòria a tocar en un bon partit dels nostres nois que van tenir contra les cordes al líder Igualada. Finalment la major presència física dels visitants va marcar el resultat final (66-80).

A preminis l'equip 'A' va superar un mer tràmit en guanyar per 62-12 al CB Alisos mentre que el 'B' va estar a punt de superar al Bàsquet Alella per 48-51 en un partit trepidant