divendres, 13 de març del 2015

Jornada masculina: Buscant el camí

Els equips masculins van patir en línies generals una mala jornada degut als
adversos resultats que van registrar però tots ells segueixen buscant el camí per assolir millors sensacions. Segur que aquesta setmana comencem a collir els resultats!

L'equip que va sortir d'aquesta dinàmica va ser, una jornada més, el Premini A masculí que va vèncer per 75-42 el CB Prat que manté a l'equip d'Arnau Tomàs invicte. 
El premini B va cedir per un escàs marge davant el CB Cabrera (44-32) i no van poder acompanyar en el triomf als seus companys de categoria.

A mini victòria incontestable dels nois d'Adrià González que després d'unes setmanes imprecises van quallar un gran partit passant per sobre del Bàsquet Molins per 104-65 fet que respatlla el fet que l'equip no ha deixat de treballar tot i els mals resultats passats.

A categoria cadet sequera de resultats pels nostres tres equips. L'equip A no va poder amb un Sant Josep Badalona de gran potencial (95-58), el B va caure a mans de la UE Sant Cugat en un partit d'escàs encert ofensiu (41-53), i el C que tot i fer un bon treball no va poder amb un bon UBSA i amb els 22 tirs lliures fallats al llarg del partit (77-69).

Els júniors tampoc van tenir la sort de cara tal i com demostra la derrota de l'A davant el líder invicte d'Interterritorial com és el Sant Josep que es va imposar per 82-53 en un partit en que no s'aprecia la igualtat que va haver-hi als primers 30 minuts de partit. El B, per la seva banda, va cedir en la seva visita a la pista del Casal Vilafranca per 71-56 en un partit amb poc encert de cara a cistella.

Pel que fa al sènior masculí nova derrota a Copa Catalunya que, un cop més, es va decidir a la recta final del partit on, aquest cop l'Artés, es va mostrar més pràctic i resolutiu en els moments decisius del matx (72-81).

Partits d'aquest cap de setmana:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.