divendres, 20 de febrer del 2015

La Tecnificació Setmana Santa 2015 t'espera. 100% Bàsquet!


La Setmana Santa ja és més a prop i, com a cada aturada de l'escola i de la competició, us proposem convertir aquest temps lliure en temps d'entrenament i millora a la nostra Tecnificació de Setmana Santa 2015 que arriba a la seva tercera edició i que vol seguir consolidant-se.

Com ens organitzarem? Llegeix i tindràs totes les respostes als teus dubtes:

Dies: 30 i 31 de març i 1 i 2 d'abril. Pots inscriure't als 4 dies per un preu de 25€ mentre que si ho fas en dies aillats cada dia té un preu de 7€. El millor abans d'agafar-te uns dies de relax a Setmana Santa.

Horaris: De 9.00 a 13.00 treballarem de valent a la vegada que ens divertim! Porteu esmorzar i aigua ja que també tindrem moments per recuperar energies!
A partir de les 8.30 acollida i fins les 13.30 recollida totalment gratuïta.
Ja ho tenim tot preparat. Ara només faltes tu!


Entrenament tècnic: Marca al formulari d'inscripció quin aspecte del teu joc vols millorar i mirarem de donar-te un cop de mà al respecte! A més programarem molt treball de tècnica individual i farem servir noves tecnologies perquè puguis corregir els petits detalls de manera més eficient!

Competicions: Rematarem les jornades dels matins amb competicions d'habilitats, tir, 1x1 o 3x3 per tal de que posis en pràctica els teus aprenentatges.

Inscripcions: Al despatx de la secció de bàsquet del Club a Les Naus o bé omplint el següent formulari on line i pagant via transferència bancària.

Això i algunes sorpreses més que estem preparant faran d'aquests dies una aposta sobre segur.
T'hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.