dimarts, 24 de febrer del 2015

La jornada masculina: Els preminis segueixen rutllant en una mala jornada

Mala jornada a nivell de resultats pels equips masculins de la secció amb només 3 victòries de 9 possibles i que novament es van centrar en els equips més en forma, els preminis, que ocupen les primeres posicions dels seus grups.

El sènior masculí segueix amb la seva mala dinàmica de resultats i en aquesta ocasió va haver de cedir davant un Boet Mataró que va demostrar el perquè de la seva classificació amb un partit gairebé perfecte en atac que poques opcions va donar als nois de Quim Gómez, amb masses concessions en defensa (78-96).

Mals resultats també pels equips júniors ja que l'A va cedir en un matx per oblidar a la pista del CB Granollers (59-34) i el B va caure davant el CB Mollet tot i que va presentar molta més batalla (66-58).

A categoria cadet tan sols l'equip B va poder endur-se una victòria aquesta jornada. Va ser un treballat triomf davant el CB Matadepera per 44-37 resolt per petits detalls sobretot en l'aspecte ofensiu. L'equip A va caure a la pista de l'UBSA per un contundent 78-51 tot i avançar-se en el primer període, i finalment el C no va tenir massa cosa a fer davant un AE Minguella molt més efectiu (79-58).

A categoria mini els nois d'Adrià González no van estar gens fins en defensa i van caure en el duel local davant el CE Sant Nicolau en un partit que els nostres van controlar en els primers compassos del partit però del que es van despenjar gradualment (113-69).

Els millors resultats d'aquesta jornada van arribar per la banda dels equips preminis que van fer un 2 de 2 que evidencia la bona feina que estan fent aquests conjunts. L'equip A es va imposar en un igualadíssim partit al Maristes Ademar per 38-34 i segueix sense conèixer la derrota al seu grup (5-0) mentre que l'equip B acumula un balanç de 3-1 després de vèncer en un bon partit a l'UB Mir per 69-37.

Cal destacar, a banda de la representació federada, que el nostre equip de veterans segueix intractable a la lliga lleure del Consell de Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.