dimecres, 11 de febrer del 2015

La jornada masculina: Els preminis masculins segueixen a l'alça!


El sènior masculí va tenir la victòria a tocar davant un equip potent com és el CB Mollet però novament va deixar escapar el seu domini en el marcador a manca de 4 minuts en benefici d'un conjunt visitant més sòlid en els instants finals. Amb aquesta derrota els nostres segueixen cuers amb un balanç de 4-14 tot esperant poder-se refer diumenge a la complicada pista del segon classificat, el Baricentro Barberà.

A categoria júnior l'equip A que competeix a Interterritorial va imposar-se per 41-43 al CB Prat en un partit d'escassa anotació i que estava condicionat per les baixes dels nostres. Tot i així, a l'hora de la veritat l'equip de Ricard Tomàs va ser més pràctic i va poder apuntar-se el sisè triomf del curs.
L'equip B, per la seva banda, no va poder amb un rival directe com Lestonnac barceloní que va mostrar-se més sòlid durant tot el partit i que va aprofitar la manca d'encert de cara a cistella dels nostres que no van poder imposar el seu estil caient per 58-44 a domicili.

En una jornada en que el Cadet A va veure com el seu partit s'ajornava in extremis, el Cadet B no va poder sumar la seva segona victòria consecutiva en caure davant el CEB Sant Jordi a Rubí en un partit que va començar igualat però que mica en mica es va anar decantant del costat local.
El Cadet C, per la seva banda, va ajornar el seu partit davant el CB Alisos i el recuperarà dissabte a les 10.15 a Les Naus aprofitant la jornada de descans.

Bon partit del Mini en el seu derbi comarcal davant el Can Parellada que es va resoldre per un ajustat 62-65  tot i la diferència a la taula classificatòria entre ambdós equips. Els d'Adrià González de ben segur que veuran com els seus resultats milloren gràcies a la seva feina en el dia a dia.

A premini l'equip A segueix comptant els partits per victòries i en aquest cas es va imposar al Círcol Catòlic de Badalona per un ajustat 41-39 resolt per petits detalls. Amb victòria també va acabar el Premini B
que es va imposar a l'AE Minguella per 39-48 en un partit molt igualat que els nostres petits van tirar endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.