dimecres, 11 de febrer del 2015

La jornada femenina: Les pròrrogues es resisteixen als equips minis


El sènior 'A' femení es va quedar sense benzina davant el Barça CBS en un partit on les nostres van mostrar
molta intensitat i algunes fases de molt bon joc però que no van ser suficients per imposar-se a un equip blaugrana amb més fons d'armari (47-55). Amb aquest resultat i bones sensacions quant a joc l'equip de Xavi Carvajal afrontarà la segona fase de Copa Catalunya amb l'objectiu clar de la permanència. Per això caldrà esperar al cap de setmana del 21 de febrer en que les nostres debutaran a la pista del Reus Ploms.

Victòria del sènior B femení davant l'AESC Ramon Llull en un partit competit però en el que les nostres sempre van anar per davant gràcies a la seva solidesa defensiva i a tenir les idees força clares en atac. Només una sèrie d'imprecisions a la recta final del partit van impedir que el resultat fos més ampli (48-43).

Partit pràctic del júnior que es va imposar al Femení Osona per 33-41 que confirma la recuperació del joc de les nostres després d'un parell de jornades d'un nivell més baix. Lamentablement el CB Matadepera va caure en el seu duel davant el CN Terrassa i això ha fet que les noies de Paco Rodríguez caiguin a la 4a plaça quan aquesta primera fase comença a tocar a la seva finalització.

El cadet d'Oriol Real segueix abonat al patiment i una jornada més va haver d'esperar als darrers instants per saber el signe final del partit, en aquest cas victòria per un ajustat 48-45 davant el Joventut Badalona en un grup en que tots els resultats es decideixen per petits detalls. De moment 2-1 per les nostres noies!

Tot i un inici molt irregular l'infantil es va imposar a un dels equips més forts del seu grup com és la UE Mataró i va acabar vencent per un clar 28-47 que fa que les nostres recuperin la seva millor versió en una segona fase que es preveu molt igualada pel que fa als equips de la zona alta de la classificació.

El baix encert en atac del preinfantil va donar en safata el triomf al BAM en la seva visita a Les Naus, i és que les de Tamara Masvidal no van aconseguir encistellar amb fluïdesa, sobretot a la segona part, fet que va ser aprofitat per les barcelonines, molt més efectives.

El Mini A no va patir davant l'Almeda i tot i que la seva defensa no va funcionar com de costum, el seu atac sí que va anar treient les castanyes del foc mica en mica fins al definitiu 57-91 que deixa a les nostres en tercera posició en solitari.
De pròrrogues va anar el partit del Mini B davant el CB Prat que no es va resoldre fins al tercer temps extra! Un bàsquet de les del Llobregat sobre la botzina va impedir que el nostre equip sumés un nou triomf tot i les seves baixes per lesió (69-67).
El Mini C també va haver d'apel·lar al temps extra davant el Gramenet BC però, per mala sort, la victòria va volar per la mínima a Santa Coloma tot i el bon partit de les nostres (39-44).

A Premini l'equip A va demostrar la seva millora progressiva davant el Joventut Les Corts per 67-21 en un partit en que tant l'atac com la defensa van funcionar a molt bon nivell. 
Pel que fa a l'equip B derrota davant el potent CB Corbera a domicili tot i que la manca de jugadores de l'equip rival ha fet que el resultat d'aquest partit ens acabi sent favorable (2-0)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.