dimarts, 24 de febrer del 2015

La jornada femenina: El premini 'B' s'estrena per la porta gran1

El sènior 'A' femení va tenir contra les cordes a un superior Reus Ploms que encapçala la fase de permanència de Copa Catalunya però la constància de les nostres va anar a menys degut al desgast físic en la part final del partit on les reusenques van fer valer la seva major profunditat de banqueta (71-57). Aquesta jornada hi haurà un partit vital contra un altre equip de la ciutat del Baix Camp a Les Naus, ens visita el Reus Deportiu!

El sènior 'B' femení va treure cara dimarts al vèncer en partit ajornat al CB Roser en un partit on la gran primera part va ser decisiva per l'equip d'Ivan Rodríguez que després va administrar el seu avantatge. Dissabte, en canvi, tot i el domini al descans, el FC Martinenc es va imposar a les nostres que no van tenir gens d'encert en 20 minuts fatídics (43-54).

El júnior, per la seva banda, va descansar i ja coneix rivals de la nova fase que afrontarà en el que queda de temporada on s'enfrontarà als 3ers classificats de la resta de grups de Nivell 'A'.

Victòria agònica del cadet davant el Lima Horta en un partit molt igualat i que va estar dominat durant 30 minuts per les barcelonines però una recta final notable de les nostres va permetre disputar la pròrroga i allà imposar el seu ritme (62-54). Les d'Oriol Real estan fent una bona 2a fase a A2 i acumulen un balanç de 3-1.

L'infantil segueix sumant i va imposar-se al Joventut de Badalona a domicili en un partit que va dominar des de l'inici però que va estar caracteritzat per un mal final en que les de Badalona van poder retallar distàncies fins al 48-59 final. Les nostres segueixen al capdavant de la classificació en 3a plaça.

Les preinfantils van tornar a guanyar, aquest cop per petits detalls, i es van imposar a un CN Caldes que va oferir molta més resistència de l'esperada. Al final 39-42 i triomf sabadellenc!

En una jornada caracteritzada pels descansos dels equips A i B, el mini C va donar un gran pas endavant en vèncer al Sant Gabriel de Ripollet, invicte fins aleshores per un 49-56 que no reflecteix el domini de les sabadellenques durant tot el partit.

A premini contundents victòries de l'equip A que va dominar al CE Sant Nicolau en una gran primera meitat tot i la relaxació a la segona (29-72) i importantíssim victòria del B davant el Sant Jordi que va convertir-se en la primera victòria de la temporada per part de les més petites de la casa que ho van celebrar com es mereixia (44-14).