dimecres, 18 de febrer del 2015

Bon paper a Sant Adrià dels equips femenins


Els equips premini 'A' i mini 'A' van participar al Torneig de Sant Adrià celebrat el passat cap de setmana i com cada any van evidenciar el bon nivell dels equips de la nostra secció davant d'algunes de les esquadres de més nivell del panorama català.

El premini 'A' va finalitzar en 7a posició lamentant uns resultats molt ajustats davant l'Escolàpies de Figueres (40-41) que va acabar com a 4t classificat final, mentre que a la segona jornada es va caure per petits detalls davant el CB Grifeu Llançà (48-41) que acabaria sent el campió del torneig. En el darrer partit de la primera fase les noies de Judit Mayor no van poder amb una UE Mataró més rodada cedint per 48-27.
En la lluita per eludir la darrera posició les nostres van apretar les dents i van realitzar un molt bon partit davant el CBF Cerdanyola imposant el seu joc.

Pel que fa al mini 'A' les nostres van quallar una primera fase immaculada amb victòries contundents davant Stadium Casablanca (85-49), GEIEG (51-84) i CEJ Hospitalet (84-56). Amb aquests triomfs l'equip de Quim Gómez va enfrontar-se a semifinals al CB Grifeu Llançà a qui va vèncer de manera còmoda (71-34) fent-se un lloc a la gran final davant el favorit Femení Sant Adrià que fa dues setmanes va vèncer al nostre equip per 20 punts de diferència a la lliga. No obstant, les sabadellenques, coneixedores de la dificultat del partit van posar tot el seu esforç en el joc i van dominar durant 43 minuts el partit. La manca d'encert a la recta final i alguns errors defensius van privar a les nostres d'endur-se el triomf final (52-45) tot i el seu bon torneig en línies generals.

Pel que fa als concursos de tir individuals cal destacar que a categoria mini l'Èlia Páez es va endur el concurs de tir lliure mentre que la Laia López va ser 3a, al concurs de triples la Marina Asensio va vèncer i la Clara Garcia va finalitzar 3a mentre que al concurs de KO l'Ainhoa Pineda va ser sotscampiona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.