dimarts, 20 de gener del 2015

La Jornada Masculina: El sènior agafa aire sobre la botzina


El sènior masculí va ser un dels grans protagonistes de la jornada masculina amb un triomf agònic davant l'Onyar a Girona. Els de Quim Gómez van tenir el partit molt coll amunt degut a les lesions i expulsats per personals arribant a perdre de 12 al darrer període però la bona feina defensiva i un encert que va trigar en aparèixer va donar opcions als nostres que no van perdonar amb un triple sobre la botzina de Jonathan Ramírez (80-83) que dona aire al nostre equip.

Els júniors van disputar un doble compromís davant l'AE Boet Mataró amb resultats desiguals. L'equip A va cedir per un ajustat 57-50 mentre que el B, en un altre matx molt ajustat, va guanyar per 60-56 en un partit amb molts altibaixos que finalment va quedar-se a Les Naus.

Només el cadet C va poder sumar victòria per començar amb bon peu l'any fent-ho davant el CB Cerdanyola per 61-36 en un partit en que els nostres no van donar massa opció als visitants. Derrota ajustada la del Cadet A davant el CB Lliçà d'Amunt per 50-58 tot i la bona feina dels nostres mentre que el Cadet B no va poder imposar-se a domicili a l'Europa de Sant Cugat (66-54).

El mini masculí va quallar un bon partit a la pista del CB Igualada però nova ser suficient per imposar-se als de l'Anoia que va mostrar-se superiors sobretot en la primera meitat del partit.

A premini l'equip A va començar amb molta empenta deixant sense opcions al CB Alisos a domicili (9-59) mentre que l'equip B va caure en un ajustat partit davant el Bàsquet Alella (61-56) lluny de casa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.