diumenge, 30 de novembre del 2014

El 3x3 ja és aquí i ve carregat amb novetats!


Cinquena edició (13 en total) del 3x3 Indoor CN Sabadell -
Basketvalles.com en la que hi hauran més novetats que mai tot esperant aconseguir un torneig cada cop millor.

La primera i més important informació és que el nostre torneig formarà part del Circuit 3X3CAT que tindrà dues seus més (Tona el 6 de desembre) i L'Ametlla (27) i que tindrà especial interès pels equips sèniors ja que els equips que més punts aconsegueixin
participant a, almenys, dues proves podran  aspirar a aconseguir premis en metàl·lic de 500€ en sènior masculí i 250€ en sènior femení.

En segon lloc el torneig es disputarà el dissabte 3 de gener a Les Naus i ens hem proposat que segueixi creixent superant els nombres de les dues darreres edicions, en les que més equips s'hi van inscriure (75 i 73 respectivament) podent arribar a superar els 80 equips. Per això esperem que el nivell i la nostra tradició ens avalin com passa cada hivern.

Per inscriure-us al torneig ho podeu fer de manera on-line fent clic aquí o bé realitzar-ho de manera presencial a les oficines del C.N. Sabadell (c/Montcada o Can Llong) amb el pagament de 25€ per equip. La data límit d'inscripció serà el dia 31 de desembre al migdia.

Més informació a basketvalles@gmail.com o al 627.338.285.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.