dimecres, 7 de maig del 2014

Pont de maig intens pels equips de minibàsquet


El pont de Maig ha servit per tot menys per descansar si parlem d'alguns dels equips minis de la secció de bàsquet del Club ja que fins a 4 equips van participar a diversos torneigs la setmana passada.

El dia 1 de maig va ser un dia intens ja que al pavelló Plana Lledó es va
iniciar des de ben d'hora el Torneig Ciutat de Mollet amb la presència dels nostres mini 'A' masculí i premini 'A' femení. Els d'Edu Arizmendi van quedar enquadrats en un grup molt competitiu amb AE Minguella -posteriorment campió del torneig-, CB Mollet i CB Sant Josep de Badalona i en tots ells el nostre equip no va poder aconseguir la victòria tot i que els desavantatges sempre van estar per sota dels 10 punts en ajustats partits. 
Pel que fa al premini 'A' femení, que jugava amb equips d'1 i 2 anys més d'edat, aquest factor no va ser un obstacle ja que les de Judit Mayor van quallar molt bons partits i van aconseguir vèncer a CB Parets, CB Roser i CB Mollet en la fase prèvia, havent-se d'enfrontar novament al Mollet a la gran final on van guanyar per un ajustat marcador enduent-se novament el títol cap a casa ja que l'any passat ja vam vèncer en aquest torneig. A més d'aquest èxit col·lectiu la Marina Asensio va proclamar-se campiona del concurs de tir com en l'edició de la temporada passada.

Els dies 2, 3 i 4 l'acció es va traslladar a Terrassa on es disputava el Ciutat de Terrassa Femení organitzat per la JET. El mini 'A' va començar amb bon peu el torneig imposant-se clarament al BF Cornellà i després patint de valent davant un competitiu BF León que a punt va estar de sorprendre l'equip de Salva Gracia i Quim Gómez. Amb l'accés a semifinals garantit les sabadellenques van realitzar un gran partit davant el favorit, Joventut Hospitalet, al que van tenir contra les cordes tot i els centímetres i qualitat de les del Baix Llobregat que van guanyar per la mínima i posteriorment es van proclamar campiones a la gran final. Quedant-se amb la mel als llavis va tocar jugar per la tercera plaça davant del Pilar, campió valencià, que va mostrar-se molt més sòlid i va passar per sobre del nostre equip en un mal matx de les nostres.
Pel que fa al mini 'B' destacar la seva bona participació passant per sobre del
Ros Casares València i del Serra de l'Obac de Terrassa en dos partits on les noies de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro van mostrar-se superiors a les seves rivals. A semifinals tocava enfrontar-se amb el Horta Godella valencià però les sabadellenques van posar la directa d'inici i gràcies al suport d'una gran afició van imposar-se còmodament a les seves rivals accedint així a la gran final de la seva categoria on les esperaria la JE Terrassa. Davant la JET, en un partit molt igualat, les nostres van patir certes desconnexions que van impedir poder aspirar a endur-se el partit tot i que al final la diferència va ser de només 5 punts. Molt bon torneig de les nostres!
Per rematar la nostra participació cal destacar que la Carla Sánchez va estar escollida al 5 ideal del torneig de la categoria mini 'A' i la Mireia Arjona al de mini 'B'.

Podeu accedir a la galeria fotogràfica d'ambdós torneigs fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.