dijous, 22 de maig del 2014

Cap de setmana de fases


A més del sènior 'A' femení, que es jugarà el partit d'anada contra l'Uni Girona lluny de casa dissabte a les 17.00, dos equips més de la secció tindran partits de fases aquest cap de setmana en el que es jugaran les seves opcions per tal d'aconseguir la millor de les classificacions en les seves respectives competicions.

D'una banda el cadet femení es desplaçarà a Igualada per jugar-se el Campionat de Barcelona de Nivell A2

i davant tindrà un dur rival com serà l'Argentona, segon classificat del seu grup a quarts de final. En cas de que les noies de Paco Rodríguez superin a les del Maresme s'hauran d'enfrontar diumenge al matí al guanyador del Lluïsos de Gràcia - Sant Gervasi a semifinals, i en cas d'accedir a la gran final el campionat es decidiria diumenge a la tarda amb el millor equip de l'altra banda del quadre d'eliminatòries. 
Tots els partits es disputaran al Poliesportiu Les Comes.

CN Sabadell - CB Argentona, dissabte 24 de maig a les 17.30 al Poliesportiu Les Comes (Carles Riba S/N) d'Igualada.


D'altra banda el mini 'A' femení es jugarà les seves opcions davant el SR Lima Horta, un equip al que ja coneix bé de la primera fase de la competició, i que serà el rival d'aquestes semifinals que es disputaran a Artés. En cas de que l'equip de Salva Gracia i Quim Gómez guanyi l'eliminatòria s'enfrontarà al guanyador del CEJ L'Hospitalet i UE Mataró el mateix dissabte a la tarda. El guanyador d'aquest quadrangular tindrà l'accés garantit al Campionat de Catalunya que es disputarà la setmana vinent.


CN Sabadell - SR Lima Horta, dissabte 24 de maig a les 11.00 al Pavelló d'Esports d'Artés (Barcelona S/N).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.