dijous, 24 d’abril del 2014

L'infantil femení gaudeix de la Setmana Santa a la Costa Brava Girona Cup


Tres dies apassionants de bàsquet són els que ha viscut l’infantil femení a
Vilablareix en la disputa de la Costa Brava Girona International Cup, un torneig amb un gran volum d’equips en categoria masculina i que estrenava competició femenina en l’edició d’enguany, celebrada els dies 17, 18 i 19 d'abril. 
L’equip d’Oriol Real –ajudat per l’ocasió per la Carla Escuert- ha quedat enquadrat en la competició cadet-infantil femenina en la que s’han hagut d’enfrontar amb equips de més edat i que físicament eren superiors. No obstant, i tot i la classificació final, les nostres han treballat de valent, competit al màxim de les seves possibilitats i han gaudit de tres dies genials de convivència.

A la fase prèvia poques opcions per les nostres que van veure com
Campdevànol, Toulouges (França) i sobretot el Roser passaven per sobre del nostre equip principalment per un tema físic i de major rotació de banqueta. No obstant, a semifinals, les sabadellenques van estar molt a prop de donar la sorpresa quan al tercer període que les enfrontava al Toulouges van ser capaces de remuntar el desavantatge i competir el partit de tu a tu fins on van arribar donant una gran mostra de sacrifici.
En la lluita per la tercera posició del torneig l’equip arribava físicament molt desgastat després de tres dies d’intensa competició i tot i el treball la manca d’encert va privar a les nostres de poder superar el Campdevànol a semifinals.

Resultats fase prèvia:
CNS 17 – CB Campdevànol 34
Touloges 55 – CNS 26
CB Roser 67 – CNS 6
Semifinals: Toulouges 40 – CNS 25

3er i 4t lloc: CNS 14 – CB Campdevànol 29

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.