dimarts, 22 d’abril del 2014

Èxit internacional de la Sabadell Basketball Cup


La final cadet entre AUS i Sabadell Bàsquet
va regalar
jugades molt espectaculars
Els passats 18 , 19 i 20 d'abril , coincidint amb les vacances de Setmana Santa , Les Naus del Club Natació Sabadell van acollir la primera edició de la Sabadell Basketball Cup , un torneig de les categories júnior i cadet masculí destacat per la participació d'equips de més enllà de les nostres fronteres com van ser els conjunts francesos de Sainte Genevieve (París) i AUS Schiltigheim (Alsàcia) , i els belgues del Speedy Mont Saint Guibert (Brabant) a més d'altres conjunts del panorama català, oferint una ocasió immillorable per a l'intercanvi de experiències entre equips de diverses procedències en un ambient d'excepció .

En la categoria cadet el guanyador va ser, amb una cistella al límit del temps
La companyonia va regnar en aquests tres dies
de torneig. A l'imatge els nostres júniors
i els belgues de l'Speedy MSG
reglamentari, el conjunt del Sabadell Bàsquet que va aconseguir desfer-se del físicament poderós AUS Schiltigheim en un partit amb gran ambient i tensió competitiva degut al nivell dels dos finalistes, mentre que la tercera plaça la va obtenir el CN Sabadell després desfer-se amb gran esforç d'un Sainte Genevieve amb una rotació de banqueta molt curta. La cinquena plaça d'aquesta categoria va ser pel CE Franciscans sabadellenc.

En la categoria júnior es va gaudir d'un espectacle encara més gran ja que la final del torneig no es va resoldre fins a la cinquena pròrroga, tot un rècord ,del costat del Casp barceloní que va imposar la seva major velocitat al potent Speedy MSG en un partit que ,com en categoria cadet, va tenir un final d'infart . La tercera posició la va aconseguir amb certa comoditat el CN Sabadell en imposar-se a un minvat C.B. La Garriga mentre que va tancar el quadre d'aquesta categoria el Ciutat Vella .

Finalment els concursos de tir per equips es van resoldre a favor de Sainte Genevieve en categoria cadet i del Speedy MSG en categoria júnior.

Podeu accedir a les galeries fotogràfiques de facebook a continuació:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.