dimecres, 9 d’abril del 2014

Actualitat masculina: L'infantil venç en un final d'infart!


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 59 - CB CASTELLBISBAL 73

El sènior 'A' masculí no va poder seguir amb la seva ratxa de victòries i va cedir davant un Castellbisbal que va imposar una sòlida defensa que va sumar-se a la manca d'encert dels nostres que van acabar cedint massa terreny davant els visitants.
Diumenge a les 18.00 desplaçament a la pista de La Palma, un equip amb molt potencial al que s'haurà d'intentar vèncer per marcar distàncies respecte les fases de permanència. A per ells!

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 70 - SICORIS 81

L'encert exterior del conjunt lleidatà sumat a les múltiples baixes de l'equip de Cristóbal Lindo van ser masses condicionants perquè el sènior 'B' pugués aspirar a la victòria tot i que durant 30 minuts el partit va estar molt igualat. 
Compromís molt complicat dissabte a les 19.00 ja que toca desplaçar-se a la pista del potent Vilatorrada per tal de conservar les opcions de mantenir la categoria. Ànims i a per la victòria!

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 42 - CB SANT JOSEP BADALONA 'B' 97

El gran potencial d'un intractable Sant Josep i les baixes que arrossega l'equip de Jonathan Ramírez van ser factors suficients com per explicar una diferència en el marcador tan evident.  No obstant no hi ha temps per baixar el cap ja que a les 16.00 els júniors tornen a jugar com a locals rebent la visita de l'Sferic de Terrassa.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' 75 - CEB SANT JORDI 91

Bon partit en atac dels nois de Ramón Pérez tot i que no així en defensa amb masses punts encaixats a mans d'un Sant Jordi molt inspirat en atac. Després d'aquesta desfeta tornarà a tocar jugar a casa davant d'un altre equip de Rubí com és el Regina Carmeli en un partit que es disputarà el dilluns 14 a les 19.30.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 'A' 54 - CB GRANOLLERS 'A' 92

Mal partit dels nois d'Edu Arizmendi que no van poder competir com és habitual en ells gràcies a la bona feina en defensa d'un Granollers amb molt més ritme a nivell físic que explica la diferència al marcador.
Dissabte a les 12.00 desplaçament a la pista d'un potent CB Cabrera que posarà les coses difícils als nostres.

Cadet 'D'
BÀSQUET ALELLA 78 - CN SABADELL 'B' 52

El cadet 'B' no va poder davant el líder de la categoria que va ser superior a ambdues bandes de la pista als d'Adrià González tot i que el fet decisiu va ser un parcial de 12-0 a la sortida del tercer quart que va trencar la igualtat del partit.
Diumenge a les 10.30 toca rebre al CB Prat a Les Naus.

Infantil 'A2'
CN SABADELL 66 - CB MATADEPERA 61


Trepidant triomf de l'infantil que va poder superar al Matadepera, situat per damunt a la classificació, en un final a cara o creu decidit a la pròrroga. Els de Jonathan Ramírez, que volien allunyar-se de la imatge del partit d'anada, van realitzar un molt bon partit en línies generals.
Diumenge a les 12.00 difícil visita a la pista del Lliçà d'Amunt.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' 73 - LA SALLE MANRESA 86

Bon partit dels minis 'A' que tot i la derrota van tenir contra les cordes a un equip superior a nivell físic com és La Salle Manresa durant pràcticament tot el partit.
Després d'aquesta bona imatge toca repetir a casa davant el Vic dissabte a les 10.30.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 51 - CE SANT NICOLAU 64

El mini 'B' no va poder amb el Sant Nicolau en un derbi local que es va decidir per petits detalls i que va caure del costat del conjunt grana, més encertat en atac i defensa.
Dissabte a les 10.30 nou compromís a casa i davant d'un altre equip sabadellenc com és l'Escola Pia.

Premini 'D'
CN SABADELL 36 - SALESIANS BADALONA 54

Nou entrebanc del premini masculí que no va tenir l'encert suficient com per desfer-se d'uns Salesians de Badalona molt més inspirats en atac i que van donar poques opcions als nostres. Aquest cap de setmana nou partit a casa davant l'UB Mir a les 11.45




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.