dimecres, 9 d’abril del 2014

Actualitat femenina: El sènior 'A' s'exhibeix a Viladecans en un cap de setmana en que les cadets i preminis brillen amb llum pròpia


1a Catalana
BF VILADECANS 'B' 70 - CN SABADELL 'A' 78


Espectacular triomf del sènior 'A' a la difícil pista del Viladecans en un darrer quart pel record en el que les d'Álvaro Fernández van aconseguir anotar 28 punts gràcies al suport d'una afició que va fer que semblés que jugàvem a casa.
Dissabte nou partit clau per mantenir-nos al capdamunt de la classificació al rebre al Samà a Les Naus a les 17.45. 

3a Catalana
CE ESCOLA DEL CARME 'B' 70 - CN SABADELL 'B' 48

Mal partit del sènior 'B' que va acusar en excés una molt mala sortida d'inici i que va condicionar la resta del matx ja que l'avantatge aconseguit per les locals mai va poder ser rebaixada per les noies de Domingo Marín, massa toves en defensa i poc encertades en atac.

CB ARTÉS 51 - CN SABADELL 'B' 44

Després de la desfeta al derbi ciutadà les nostres van viatjar a Artés per jugar un segon partit en el que van notar molt el desgast físic, sobretot pel que fa a la defensa, i van cedir davant un Artés molt inspirat en atac i amb més idees que les nostres.
Després d'aquests dos entrebancs toca refer-se a casa rebent la visita d'un Matadepera que no posarà les coses fàcils dissabte a les 19.30.

Júnior 'A'
CN SABADELL - Descans

Després d'una jornada de descans les júniors afronten les fases de 3es amb l'objectiu de superar els seus rivals. S'haurà de començar diumenge a les 12.30 davant l'UE Gaudí a Les Naus. A per elles!

Cadet 'A2'
CB ARTÉS 46 - CN SABADELL 69

El cadet femení va allargar una setmana més el seu bon nivell de joc i va desfer-se no sense treball d'un Artés voluntariós però amb menys recursos que les nostres que finalment van poder aconseguir un bon coixí de punts que les manté líders en aquesta igualada segona fase de la competició.

Infantil 'C1'
NOU BÀSQUET OLESA 46 - CN SABADELL 55

Treballat triomf de les noies d'Oriol Real a Olesa en que sempre van mantenir-se per davant en el marcador tot i la insistència del conjunt local. En un final ajustat les nostres no van perdre els nervis i van aconseguir endur-se un important partit.
Dissabte a les 16.30 desplaçament per enfrontar-se al CB Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló.

Mini 'A1'
CB GRANOLLERS 76 - CN SABADELL 'A' 115

Contundent victòria de les nostres, que després d'un mal inici de partit, encara té més mèrit ja que van arribar a caure per més de 10 punts. Tot i així la defensa del mini 'A' va estar lluny dels seus millors dies en un partit marcat pels intercanvis de cistelles.
Dissabte a les 9.00 toca matinar ja que viatgem a la pista del Femení Osona a les 9.00.

Mini 'C1'
CB CASTELLAR 31 - CN SABADELL 'B' 81

Bon partit del mini 'B' que va recuperar sensacions davant el Castellar tant en atac com en defensa després de dues setmanes de dur treball. Ara caldrà veure si l'equip segueix a l'alça davant d'un bon rival com és el Maristes de Rubí que ens visitarà dissabte a les 11.45.

Premini 'A'
CBF CERDANYOLA 34 - CN SABADELL 'A' 59

El premini 'A' va obtenir una valuosa victòria a Cerdanyola davant d'un dels millors equips de la lliga gràcies a la seva bona defensa que va impedir que les locals anotessin amb la fluidesa a la que estan acostumades. Amb aquest triomf les de Judit Mayor caminen amb pas ferm cap el primer lloc de lliga en una setmana en la que no tindran partit.

Premini 'C1'
VEDRUNA GRÀCIA 24 - CN SABADELL 'B' 70

El premini 'B' no va haver de patir a la pista del Vedruna Gràcia i va trencar el partit ben aviat tot i la matinada que van haver de fer per jugar el partit. Després d'aquesta victòria tocarà tornar a jugar Barcelona davant el Nou Barris, un equip que ens ho posarà molt difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.