dimarts, 25 de març del 2014

La presentació dels equips va superar totes les previsions



La posta de llarg de la secció de bàsquet va superar tota previsió d'assistència i espectacularitat i es va
convertir en un esdeveniment majúscul que estrenava format i localització (la històrica pista del Frontó del Club). Així doncs i sota la direcció dels mestres de cerimònies Rubén Nicolàs (speaker) i Cesc Sánchez (DJ), la vetllada es va iniciar amb balls a càrrecs de les Mini Glam Cheers de l'Escola de Dansa Mònica Escribà, unes cracks que de 'mini' només tenen l'edat i que, després de les seves coreografies per obrir boca van passar a convertir-se en un passadís humà pel qual els nostres jugadors i jugadores, dels més petits als més grans, van anar passant a ritme d'autèntics himnes d'estadi al més pur estil NBA. 


Va ser a les acaballes de la cerimònia, i just quan el públic més enfervorit es trobava, quan van entrar les sèniors 'A' femenines amb els nens i nenes de l'Escola d'Iniciació en una de les sorpreses de la tarda tal i com mostraven les cares dels espectadors assistents i les dels més petits de la casa. Els encarregats de recollir els nens de l'Escola van ser els components del primer equip masculí, tot volent enllaçar el present esportiu de la secció amb el futur més a llarg plaç de la mateixa.

Finalment torn de parlaments per algunes de les personalitats assistents a l'acte com foren Joan Fa (President de la Federació Catalana de Bàsquet), Josep Ayuso (Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell), Manel Asensio (president de la Comissió de Bàsquet del CNS) i Miquel Torres (president del Club Natació Sabadell) que van coincidir en destacar la importància de l'esport de base no només a nivell esportiu sinó també a l'hora de formar millors persones.

Cal destacar la presència d'altres personalitats com Montserrat Capdevila (diputada al Parlament), Moisés Angulo (president de C.E. Escola Pia), Cristóbal Granados (president de l'E.B. Les Termes), i la representació de partners com Grup Damm, Gedo, Calderon Sports o AB Biotics que ajuden a que la secció de bàsquet segueixi creixent a diferents nivells.
Aquest acte tan multitudinari hagués estat impossible de realitzar de no ser per la col·laboració de molts pares i mares que van voler ajudar a organitzar voluntàriament aquesta gran festa de la secció de bàsquet i del C.N. Sabadell en general. Aprofitem aquestes línies per agrair-los la seva inestimable ajuda!

Podeu accedir a la galeria fotogràfica de l'esdeveniment, amb multitud de fotografies dels equips, jugadors, tècnics i parlaments fent clic aquí gràcies a la gran feina de Julián Merino darrera de la càmera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.