dimarts, 4 de març del 2014

El prestigiós torneig de Sant Adrià es rendeix al bàsquet dels equips del Club


Cap de setmana molt intens pels equips mini 'A' i premini 'A' femenins que van participar al Minitorneo de Sant Adrià, un dels torneigs amb millor cartell de participants de tota la temporada i que va servir per evidenciar, una vegada més, el gran estat de forma dels nostres equips més petits.


Premini 'A' femení: Victòria èpica!

El premini 'A' femení va proclamar-se campió del torneig i ho va fer
sobreposant-se a les baixes que va patir l'equip abans i durant el torneig mitjançant una final resolta en els darrers instants.
A la fase prèvia les noies de Judit Mayor van vèncer de manera contundent a GEIEG, Stadium Casablanca i CB Cervera sense patir massa en cap d'aquests compromisos però arribant a les semifinals de diumenge amb molt desgast físic. 
A semifinals la UE Mataró, un equip amb el que ens hem enfrontat en nombroses ocasions, va posar molts problemes durant tot el partit però finalment es va poder vèncer i accedir a l'esperada final davant l'equip amfitrió i gran favorit, donades les circumstàncies, el Femení Sant Adrià.
El partit decisiu va estar caracteritzat per la igualtat i per l'esgotament d'ambdós equips després d'un cap de setmana tan intens, però les locals van arribar amb un lleuger avantatge de 3 punts als darrers 6 minuts. En aquest moment la qualitat de les nostres va acabar dictant sentència gràcies a l'encert en el tir exterior i una bona defensa que va fer esclatar d'alegria a la nombrosa afició nedadora reunida a les grades del pavelló Ricart.

Mini 'A' femení: Merescuda tercera plaça

Per la seva banda el mini 'A' femení no va poder tornar a repetir triomf tal i
com ja havia fet als dos anteriors grans torneigs als que havia participat (Top Bàsquet i Almeda) i es va haver de conformar amb accedir al pòdium en tercera posició.
A la fase prèvia trajecte immaculat derrotant al GEIEG, a la UE Mataró per la mínima en un final d'infart i a l'Almeda en un espectacular partit per part de les noies de Salva Gracia i Quim Gómez.
A semifinals tocava enfrontar-se a l'Hospitalet, un conjunt que va imposar el seu joc físic, i que va impedir a les nostres atacar amb la seva fluïdesa característica havent de cedir finalment per 10 punts de diferència.
Sense temps a digerir la derrota les nostres van jugar pel 3r-4t lloc i, com ja succeí a la fase prèvia, el rival va ser un Mataró que no va poder ajustar el partit com a la fase prèvia i que va haver de cedir davant la tenacitat sabadellenca.

Color sabadellenc als concursos de tir

No contentes amb el gran paper col·lectiu realitzat al llarg del torneig les nostres jugadores van tenir un paper preponderant als concursos de llençament ja que la Joana Reid va obtenir la 3a plaça en el concurs de KO premini, l'Èlia Páez va ser sots-campiona del concurs de tir lliure mini en una final vibrant, i la Marina Asensio es va proclamar campiona del concurs de triples de categoria premini.

Podeu accedir a una espectacular galeria fotogràfica del torneig realitzada en col·laboració amb les famílies i amb l'organització del torneig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.