divendres, 7 de març del 2014

Actualitat masculina: Pas de gegant del sènior 'A' cap a la zona tranquila

1a Catalana
CB MORELL 54 - CN SABADELL 'A' 87

Important pas cap a la salvació del sènior 'A' que va imposar-se a la segona meitat a un Morell que va oferir molta resistència durant els primers 25 minuts de partit però que va haver de cedir davant la major intensitat sabadellenca. Amb aquest triomf els d'Àlex Avilés es distancien a 2 partits del play-out de descens abans de rebre a un potent equip com és el Sitges (dissabte 17.45 a Les Naus) al que ja es va vèncer a l'anada. A per ells!

2a Catalana
SA SÚRIA 1'3 - CN SABADELL 'B' 76

Els nois de Cristóbal Lindo van quallar un mal partit en el desplaçament a Súria i just en el moment menys adequat ja que els del Bages són un rival directe en la lluita per eludir el descens. La clau del partit cal buscar-la en la mala defensa dels nostres que va permetre a l'equip local endur-se el partit amb molta comoditat gràcies al seu encert.
Dissabte a les 19.30 toca refer-se ja que ens visita el Balaguer, un equip de la zona mitja-baixa.

Júnior Interterritorial
ASFE SANT FRUITÓS 60 - CN SABADELL 'A' 47

El júnior 'A' va tornar a mostrar la seva irregularitat i va acabar cedint per 60-47 davant un ASFE que va ser millor en la recta final del partit, moment en que la igualtat que va regnar durant tot el partit es va desfer. Diumenge a les 16.00 ens visita un Andorra que és cuer i que pot ser un bon rival per recuperar la millor versió de l'equip a nivell de joc.

Júnior 'B'
CENTRE CATÒLIC L'HOSPITALET 81 - CN SABADELL 'B' 44

Tal i com mostra el resultat final, dura derrota del júnior 'B' a mans del Centre Catòlic que arribava al matx com a cuer i sense conèixer la derrota. La manca d'idees i de concentració del nostre equip va ser palesa des dels minuts inicials i això explica en part el mal resultat.
Dissabte a les 20.00 arriba a les Naus un Sant Quirze BC que no posarà les coses gens fàcils als de Ramon Pérez.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després de la jornada de descans els d'Edu Arizmendi rebran la visita diumenge a les 12.15 d'un Sferic de Terrassa que està fent bons resultats i que serà un dur rival pels nostres cadets que segueixen creixent mica en mica en aquesta segona fase.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' - Descans

Diumenge a les 12.00 toca desplaçar-se a la pista del Bàsquet Sant Climent després de l'aturada per Carnaval. Els locals arriben a la cita com a perseguidors dels nois d'Adrià González que hauran de treballar a fons per endur-se el partit.

Infantil 'A2'
CN SABADELL - Descans

Un invicte Ipsi serà la dura pedra de toc dels nois de Jonathan Ramírez en el seu retorn a la competició. Diumenge a les 10.45 els nostres tindran l'ocasió d'exhibir la seva millor versió per tal de competir davant el dur equip barceloní.

Mini 'A2'

Amb l'objectiu de fer un partit regular el mini 'A' es reincorpora a la competició amb un llarg viatge fins a La Seu d'Urgell per enfrontar-se al Sedis, dissabte a les 17.30.

Mini 'C1'

Després de l'aturada de la competició i una allau de baixes el mini 'B' visitarà dissabte a les 10.30 la pista del líder de la competició, el Regina Carmeli, que posarà a prova l'estat dels de Ricard Sora.

Premini 'D'

L'invicte equip premini visitarà la pista del Cultural, un conjunt que al contrari que els de Marc Sora, encara no coneix la victòria en competició. El matx es disputarà dissabte a les 12.00 a Badalona.