dimecres, 26 de març del 2014

Actualitat masculina: El sènior 'A' estrena nova versió amb un gran triomf


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 89 - BÀSQUET SANT BOI 56


Immillorable debut d'Edu Arizmendi al capdavant del sènior 'A' masculí al passar per sobre d'un rival directe com és el Sant Boi al que se li va poder arrabassar també el bàsquet average particular. Els nostres van començar treballant molt i va ser cap a mitjan del segon quart quan van trencar el partit a base de triples i ràpides transicions.
Dissabte a les 19.15 toca tornar a demostrar aquesta evolució a la pista d'un Viladecans Sant Gabriel que es juga el mantenir-se al capdamunt de la classificació.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 58 - ESCOLA SANT GERVASI 93

Molt poques opcions per un sènior 'B' que poca cosa va a tenir a dir davant d'un dels millors equips de la categoria com és el Sant Gervasi que va ofegar l'atac dels de Cristóbal Lindo a la vegada que anotava amb una facilitat impròpia atenint-nos als registres d'aquesta temporada.
Dissabte a les 18.00 toca desplaçar-se a Navàs on els nostres hauran de mossegar per obtenir la victòria i seguir pensant en la permanència.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 41 - SICORIS 69

Mal partit del júnior 'A' que no va poder competir davant d'un Sicoris de Lleida molt més poderós físicament i que va imposar la seva llei en defensa negant les opcions de l'equip de Jonathan Ramírez que no va poder anotar dintre de la seva normalitat.
Dissabte a les 18.15 complicat desplaçament a la pista d'un Manresa que es troba a la zona alta de la classificació.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' - Descans

Els júniors de Ramón Pérez van descansar el passat cap de setmana i també ho faran aquesta jornada a nivell oficial tot i que l'equip disputarà un amistós dissabte a les 11.45 a la pista del Nou Badia.

Cadet 'A2'
ESCOLA SANT GERVASI 78 - CN SABADELL 'A' 52

El cadet 'A' no va poder davant la major presència física i ritme del Sant Gervasi i va haver de cedir davant els molletencs, molt més constants al llarg del partit tot i l'esforç dels nostres.
Diumenge a les 9.00 toca matinar per enfrontar-se al Cornellà lluny de casa.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 58 - JOVENTUT CASTELLDEFELS 63

El cadet 'B' no va poder superar a un Joventut Castelldefels més precís en els moments clau del partit i va cedir per petits detalls en una recta final que va ser emocionant tot i que adversa pels nostres interessos.
Diumenge a les 10.45 toca recuperar sensacions a Les Naus davant l'AE MVP Cervelló.

Infantil 'A2'
CB SANT CELONI 74 - CN SABADELL 44

Poques opcions per l'infantil masculí que va haver de cedir davant la major intensitat d'un Sant Celoni molt compacte i sense fisures tal i com evidencia la diferència final en el marcador.
Dissabte tocarà desplaçar-se a les 11.00 a Cervera davant un equip intens que de bon segur obliga als nostres a jugar al màxim.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' 77 - CB MATADEPERA 67

Recompensa al treball diari del mini 'A' que va desfer-se del Matadepera en un partit que es va caracteritzar per la igualtat durant el transcurs de tot el partit però que en el tram final els d'Edu Arizmendi van treballar per endur-se finalment.
Dissabte a les 12.00 tots dos equips es tornaran a enfrontar, aquest cop a Matadepera, ja que el partit d'anada es va suspendre per pluja. Esperem que el resultat torni a ser el mateix!

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 56 - CN TERRASSA 'B' 62

Partit decidit per petits detalls el que va enfrontar als nostres amb el CN Terrassa, un equip amb molts centímetres i domini prop de la cistella. Tot i això els sabadellencs no es van arronsar i van oferir una bona imatge arribant als darrers minuts amb opcions tot i la desfeta final.
Dissabte a les 9.00 el mini 'B' no es mourà de Sabadell ja que juga a la pista del Creu Alta.

Premini 'D1'
CN SABADELL 45 - CB MATADEPERA 66

Primera derrota de la seona fase del premini masculí que no va poder davant la major empenta d'un Matadepera superior en la major part de fases del partit i que ha igualat als de Marc Sora en la classificació.
Dissabte a les 12.00 tots dos equips es tornaran a enfrontar, aquest cop a Matadepera, ja que el partit d'anada es va suspendre per pluja. El liderat està en joc!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.