divendres, 7 de març del 2014

Actualitat femenina: Les sèniors reaccionen i es preparen per una jornada complicada


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 70 - CB NOU OLESA 58

Important victòria del sènior femení davant un rival directe que permet al
nostre equip seguir al capdamunt de la classificació una jornada més. Les d'Álvaro Fernández van estar irregulars al llarg del partit però a l'hora de la veritat van trencar el matx i demostrar la seva qualitat.
Aquesta setmana toca un d'aquells partits que fan goig de veure ja que diumenge a les 17.30 juguem a la pista del Sant Nicolau en un duel ciutadà d'alt nivell. Esperem a tothom vestit de blau!

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 78 - CB MASQUEFA 18

Gran victòria del sènior 'B' que va destrossar al Masquefa, principalment, en una gran segona meitat en la que totes les jugadores sabadellenques van poder quallar a gran nivell tant en atac com en defensa.
Diumenge a les 17.30 toca desplaçar-se per visitar la pista del líder Súria en una ocasió ideal per seguir aspirant a les primeres places de la classificació.

Júnior 'A'
CN SABADELL - Descans

Després d'una setmana de descans competitiu les nostres hauran de matinar per enfrontar-se diumenge a les 9.30 a l'AESE, un equip de la zona alta que de ben segur ens obligarà a jugar al nostre màxim nivell. A per elles!

Cadet 'A2'
CN SABADELL - Descans

Les cadets rebran dissabte al Draft Gramenet, un equip de bon nivell que ens visitarà dissabte a les 16.00 i que ha de servir per recuperar sensacions en el joc després de la darrera desfeta d'ara fa dues setmanes.

Infantil 'C1'
CN SABADELL - Descans

Dissabte a les 13.00 ens visita la JE Terrassa després de dues setmanes d'aturada competitiva. Les d'Oriol Real que es troben al capdamunt de la classificació tindran a un rival que les obligarà a donar el seu millor en aquest partit.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després d'un intens cap de setmana al torneig de Sant Adrià en el que s'assolí una merescuda tercera plaça les nostres tornen a la lliga amb un dur rival com és el Cerdanyola en un partit que es jugarà a les 11.45 a Les Naus i que garanteix emocions fortes.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descans

Aquesta setmana, per demanda del Regina Carmeli, s'ajornarà el partit del mini femení 'B' al 14 d'abril i, per tant, es suspendrà la competició una jornada. En el seu lloc les de Tamara Masvidal aprofitaran per entrenar i seguir millorant de cara als propers compromisos.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després de proclamar-se campiones del torneig de Sant Adrià les nostres afronten el darrer partit de la primera volta davant el CN Caldes, dissabte a les 10.30 a Les Naus. Les nostres voldran tornar a jugar de la mateixa manera que la setmana passada.

Premini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descans

Dissabte a les 10.30 les preminis 'B' volen seguir amb la seva progressió de joc i resultats de les darreres setmanes. Davant tindran a una UE Horta que ens visitarà a Les Naus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.