dijous, 13 de març del 2014

Actualitat femenina: Les cadets segueixen imparables a casa


1a Catalana
CE SANT NICOLAU 59 - CN SABADELL 'A' 57

Mal partit d'un sènior 'A' femení que durant 30 minuts va veure's dominat per un Sant Nicolau amb les idees molt més clares i amb major encert ofensiu. Tot i això, i arribar a perdre per 24 punts al 3er quart, les nostres es van veure impulsades per l'afició i van arribar a empatar el partit als darrers instants però la manca d'encert i el desgast acumulat en la remuntada van allunyar-nos de la victòria.
Amb aquesta derrota l'equip passa a la segona posició tot i que amb molts equips empatats en la lluita per l'ascens. Dissabte a les 17.45 tocarà desfer-se del Sedis, un equip que ens va superar a la 1a volta, a Les Naus.

3a Catalana
SA SÚRIA 48 - CN SABADELL 'B' 41

El sènior 'B' va completar un seriós partit a la pista del Súria i va estar a punt de donar un ensurt a les líders de la categoria durant més de 25 minuts. La major experiència de les del Bages i la seva presència física sumada a una efectiva defensa zonal van desactivar a les de Domingo Marín al tram final del partit i van haver d'acabar cedint.
Aquesta setmana el nostre equip descansa.

Júnior 'A'
AESE 49 - CN SABADELL 40

El júnior femení va tornar a mostrar-se molt irregular en atac i tot i la bona feina en els tres primers quarts del partit va haver de cedir davant un sòlid rival als darrers 10 minuts del matx en que va mancar punteria de cara a cistella.
Dissabte a les 16.00 a Les Naus toca un nou dur rival com és el CB Sant Just, una ocasió immillorable per donar un cop d'efecte als resultats de les darreres jornades.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 59 - DRAFT GRAMENET 42

El cadet femení de Paco Rodríguez va tornar a demostrar que jugant a casa és imparable i es va desfer del Draft Gramenet, equip amb un balanç similar al nostre, mostrant un molt bon joc a ambdues bandes de la pista tal i com s'evidencia en el resultat final.
Dissabte a les 19.30 les cadets tornen a jugar com a locals rebent la visita d'un CN Caldes necessitat de triomfs en el que serà el primer partit de la segona volta.

Infantil 'C1'
CN SABADELL 61 - JE TERRASSA '3' 41


L'infantil femení va fer un dels seus millors partits de la temporada i no va evidenciar l'aturada competitiva de dues setmanes. La curta banqueta de les visitants i la intensitat de les nostres van propiciar que un partit que començava igualat al descans acabés decantat de manera notable del costat de les d'Oriol Real.
Aquesta setmana les nostres tornen a actuar com a locals, dissabte a les 13.00, rebent la visita de la UE Barberà.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' 78 - CBF CERDANYOLA 48

El mini 'A' femení va obtenir el premi al seu treball a partir del descans gràcies a una defensa molt intensa que va acabar amb les opcions de les visitants. A la primera part, però, les nostres van jugar per sota del seu nivell sobretot pel que fa a l'aspecte defensiu amb molta manca d'intensitat.
Després d'aquesta victòria l'equip descansarà aquest cap de setmana.

Mini 'C1' 
CN SABADELL 'B' - Descans

Després d'haver ajornat el darrer partit de lliga davant del Regina Carmeli (es disputarà dilluns 14 d'abril a les 18.00) les de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro rebran la visita de la UE Barberà, líder de la competició, en un partit que es preveu molt emocionant i que es disputarà dissabte a les 11.45 a Les Naus.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' 70 - CN CALDES 20

El premini 'A' no va fer concessions davant el CN Caldes i va superar el conjunt visitant practicant un atac molt fluïd i una defensa sense fisures que expliquen la gran diferència en el marcador.
Dissabte a les 10.30 les sabadellenques tornen a jugar a casa i ho fan rebent al Femení Sant Adrià en un partit en el que estarà en joc la primera plaça del grup.

Premini 'B'
CN SABADELL 'B' 61 - UE HORTA 24

El premini 'B' femení va anar de menys a més, com és costum en aquest equip, i va supera la UE Horta amb força autoritat després de protagonitzar un tram final del partit a molt bon nivell tal i com mostra el resultat final. Sense temps per celebracions tocarà enfrontar-se amb el CN Terrassa al partit de tornada en un enfrontament que a l'anada va afavorir les visitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.