dimecres, 26 de març del 2014

Actualitat femenina: El sènior 'A' femení demostra la pasta de què està fet i venç al líder a domicili


1a Catalana
ASFE SANT FRUITÓS 51 - CN SABADELL 'A' 67

El sènior 'A' femení va donar un seriós cop damunt la taula i va vèncer amb autoritat i solvència a les intractables líders de la categoria a la seva pròpia pista. Tot i un inici complicat (16-6) les d'Álvaro Fernández van prèmer l'accelerador i van arribar a dominar per més de 20 punts que deixen l'equip en segona posició amb una victòria sobre les seves perseguidores.
Aquesta setmana no toca badar ja que arriba dissabte a Les Naus (17.45) una perillosa JET 'B' que acumula bons resultats en les darreres setmanes.

3a Catalana
CB SOLSONA 36 - CN SABADELL 'B' 48

El sènior 'B' femení va fer els deures a Solsona i va treure un partit davant un rival complicat tot assegurant-se la sobrietat en defensa per tal d'anar construïnt el seu avantatge progressivament fins a obtenir una victòria relativament còmoda.
Aquesta setmana toca rebre a un perillós rival com és el Can Parellada dissabte a les 19.30.

Júnior 'A'
BÀSQUET MOLINS 37 - CN SABADELL 42

El júnior femení de Carles Los Santos va mostrar la cara positiva dins la seva irregularitat i va vèncer el Molins a domicili deixant en evidència a les líders a casa seva. Tot i les pilotes perdudes el nostre equip va estar molt sobri en defensa i això va permetre tirar endavant un partit que pot ser decisiu per assolir la tercera posició.
Per aconseguir-la les sabadellenques hauran de vèncer dissabte a les 16.00 al potent CB Prat mentre que diumenge visitarà Les Naus el Samà a les 12.15 en una jornada doble que determinarà en quina posició de la lliga regular acabem finalitzant.

Cadet 'A2'
FEMENÍ CORNELLÀ 58 - CN SABADELL 72

Bon partit de les noies de Paco Rodríguez que per fi van trencar el malefici i van poder guanyar lluny de Les Naus amb un bon joc en atac que va ser massa pel Cornellà. Amb aquest resultat, i les darreres derrotes del Viladecans, les nostres es troben en una bona situació per rebre a l'actual líder dissabte a les 13.00 al qual podrien igualar a la classificació d'aconseguir un resultat a favorable. Així doncs, a animar a les nostres!!

Infantil 'C1'
BÀSQUET SITGES 68 - CN SABADELL 48

Mala sortida de l'infantil femení que no va poder competir davant del líder i que ara haurà de treballar per conservar la segona posició a la classificació. Els dos quarts inicials van ser massa per les d'Oriol Real que tot i reaccionar no van poder arribar a fer tremolar a les del Garraf.
Dissabte a les 11.45 derbi local ja que rebrem al CE Escola del Carme a Les Naus.

Mini 'A1'
BARÇA CBS 60 - CN SABADELL 'A' 55

Mal partit del mini 'A' femení que va jugar per sota del seu nivell a la pista del Barça Santfeliuenc. Un inici amb poca concentració i el gran encert de les locals van ser dos factors de massa pes pel desenvolupament del partit al que, les nostres, van entrar massa tard tot i arribar a tenir opcions en el darrer període.
El partit del nostre equip d'aquesta setmana davant l'Hospitalet s'ha ajornat i, per tant, el mini 'A' no tindrà competició.

Mini 'C1'
CB MATADEPERA 45 - CN SABADELL 'B' 40

El mini 'B' va realitzar un dels seus pitjors partits de la temporada a Matadepera amb excés de pilotes perdudes, males defenses i molt poc encert que finalment van ser massa decisius i van decantar el matx del cantó local que s'ho va acabar creient. 
Les nostres descansen aquest cap de setmana tot esperant recuperar sensacions pel proper partit.

Premini 'A'
UE MATARÓ 30 - CN SABADELL 'A' 45
Imatge del Mataró - Premini 'A' (Maresmesport.cat)

El premini 'A' va salvar un important compromís a la pista d'un Mataró que va donar molta batalla fins a l'equador del partit, moment en que el nostre equip va poder aconseguir més estabilitat en defensa i va jugar amb més fluïdesa, fet que explica el resultat final d'un partit amb molta igualtat en la resta de períodes.
Dissabte a les 10.30 tornem a jugar a casa davant el Sant Nicolau en el derbi sabadellenc de la categoria.

Premini 'C'
MANYANET LES CORTS 25 - CN SABADELL 'B' 66

Segueix el premini 'B'  a l'alça tal i com ho mostra el partit que van jugar davant el Manyanet a Barcelona. Les de Cristina Cabré van dominar d'inici a final i van poder realitzar un bon joc a una pista de dimensions molt reduïdes.
Dissabte a les 10.30 ens visita el líder, el Sant Joan Despí, en un partit que es preveu molt emocionant degut al bon nivell d'ambdós equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.