divendres, 10 de gener del 2014

Nadal farcit d'activitats a la secció de bàsquet


Després d'unes 'vacances' nadalenques farcides d'activitats i amb el progressiu retorn a la rutina aprofitem l'avinentesa per recordar-vos totes aquelles activitats que ha dut a terme la secció de bàsquet durant aquestes festes.

3er Torneig de Nadal Mini i Premini (21 i 22 de desembre)

El 3er Torneig de Nadal va tenir una molt bona acollida en el seu nou format
Moment d'un partit de la categoria MMA entre
el CNS i el Grup Barna
que incloïa més partits i la 
distribució de la competició en dos dies diferenciats. 
Dissabte va ser el torn de la categoria premini amb la participació d'equips de molt bon nivell i amb unes grades farcides d'espectadors. A Premini masculí la victòria va caure del costat del CN Caldes mentre que UE Barberà i CN Sabadell van seguir l'estel·la d'aquest equip.
A Premini femení 'A' el nostre equip va obtenir la victòria final després de vèncer en els seus tres partits a Femení Sant Adrià, UE Mataró i CB Grup Barna que van classificar-se en aquest ordre.
A Premini femení 'B' el millor equip va ser el Joventut de Badalona seguit del Femení Sant Adrià 'B', CE Escola Pia Sabadell i el CN Sabadell 'B'.

Diumenge va ser el torn dels minis que van competir en format de triangular. A mini masculí 'B' UE Barberà 'B' va ser el millor superant al CB Sant Pere de Terrassa i al CN Sabadell 'B'. A mini masculí 'A' CE Escola Pia Sabadell va imposar-se al CN Sabadell 'A' i al CB Grup Barna que van classificar-se en aquest ordre. Pel que fa a mini 'A' femení el Femení Sant Adrià va ser el gran dominador vencent al CN Sabadell 'A' i al CEB Ronçana mentre que a mini 'B' el CB Grup Barna va ser el millor equip seguit del CN Sabadell 'B', UE Mataró Groc i UE Barberà.

A banda del torneig pròpiament també es van disputar concursos de tir i durant les hores que va allargar-se el torneig va haver-hi una gran convivència entre aficions i participants.

Torneigs de Nadal

Diversos equips de la secció van participar en torneigs durant aquest Nadal.
Els dos equips júniors masculins i el cadet femení van desplaçar-se a Terrassa per jugar el tradicional torneig de Reis que organitza el CN Terrassa mentre que el mini 'A' femení va guanyar el prestigiós torneig del Basket Almeda en una final no apta per a cardíacs davant les amfitriones.

Sorteig de la panera de Nadal

La guanyadora de l'espectacular panera de Nadal, que va coincidir amb les tres darreres xifres de la Loteria
La Gemma Serra, secretària de la secció
va fer entrega del lot a la Montse Comas
de Nadal del dia 22, va ser la Montse Comas, mare de la jugadora del cadet femení Marta Ortega, que va poder rebre un paquet de molt nivell per poder gaudir-ne durant aquestes dates tant nadalenques.


Sortida Fiatc Joventut - MMT Real Madrid (27 de desembre)

Fantàstica experiència la que va suposar la sortida per veure el partit de la lliga ACB entre el Joventut de
Espectacular imatge de l'Olímpic el dia de la nostra visita
Badalona i l'equip de moda, el Real Madrid, que arribava a l'Olímpic amb l'objectiu d'assolir la seva 24a victòria consecutiva, rècord absolut a Espanya, comptant partits d'ACB, Supercopa i Eurolliga.
En un ambient extraordinari amb el pavelló badaloní pràcticament ple a vessar, un centenar de jugadors, pares i mares i entrenadors de la secció es van deslaçar per veure un partit que finalment va caure del cantó dels blancs que van tenir en un excels Sergio Rodríguez el seu pilar cap a la victòria.

Campus de Tecnificació de Nadal (del 23 de desembre al 3 de gener)

Gran experiència la viscuda durant els 7 dies que va durar el Campus de Tecnificació de la secció de bàsquet que va tenir una molt bona resposta per part dels inscrits al mateix i en el qual es va poder aprofitar per depurar certs detalls tècnics de la mà dels entrenadors de la casa en una jornada intensiva que començava a les 9.00 i acabava a les 13.00.
Cal destacar que, a més de la participació dels diferents coordinadors i entrenadors de la base del Club al llarg d'aquests dies també van prendre part en algunes sessions Álvaro Fernández, Àlex Avilés (primers entrenadors femenins i masculins respectivament) i Cristóbal Lindo (segon equip masculí), fet que va ser molt interessant pels participants en aquest Campus.

3x3 Indoor Basketvalles-CNS (4 de gener)

Nou èxit de convocatòria del 3x3 Indoor que en la seva dotzena edició va registrar un nombre d'inscrits molt
Les pistes de Les Naus van tornar a acollir un gran 3x3
similar al del curs passat (73 equips) fet que consolida el nostre torneig com un dels de més tradició i qualitat de tot el bàsquet català. 
Cal destacar que, a banda del nivell esportiu que es va viure, un bon nombre d'equips de la secció hi van prendre part aconseguint alguns d'ells el títol de campions en la millor collita dels nostres equips en aquest esdeveniment. Així doncs les CNS Girls van guanyar en cadet femení, Yo me llamo Ralph en infantil masculí i, a més, es van celebrar finals en diverses categories amb un clar color nedador ja que els dos finalistes en qüestió estaven integrats per jugadors i jugadores del CNS. A mini masculí els Lakers van vèncer als Thunderstruck, a mini femení les CNS Girls van superar a l'equip Maccabi de Levantar i a premini femení les Family Stars van vèncer a les Jomagemi.
Podeu veure el resum complet i la galeria fotogràfica del torneig a Basketvalles.com, un anàlisi del 3x3 a Radio Sabadell i una prèvia del mateix a La Vanguardia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.