dijous, 30 de gener del 2014

Actualitat masculina: Els sèniors completen una jornada rodona mentre que infantil, junior 'A' i cadet 'B' també fan els deures


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 69 - CEB SANT JORDI 65

Important triomf del sènior 'A' masculí que va començar la segona volta sobre un rival directe tot i que els
El sènior 'A' comença amb bon peu la 2a volta
petits detalls van impedir fer-se també amb el bàsquet average particular. Els d'Àlex Avilés van començar dominant amb un molt bon joc que els hi va permetre escapar-se en el marcador però la lluita dels visitants els va permetre disputar el matx fins als instants finals en què la sobrietat sabadellenca va acabar sent decisiva.
Dissabte a les 19.30 els nostres visiten la complicada pista d'un CB Ripollet instal·lat a la zona alta.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 71 - SANT QUIRZE BC 58

El sènior 'B' va ratificar amb victòria la seva evolució en les darreres jornades i es va desfer amb autoritat d'un Sant Quirze que no va poder amb l'empenta dels de Cristóbal Lindo. En aquesta dinàmica la primera meitat va ser decisiva ja que les variants plantejades pels visitants van ser superades amb escreix (36-20) però un tercer període molt dolent dels sabadellencs feia pensar que el partit es decidiria als darrers instants. Al darrer període els nostres van recuperar l'al·lè i van prèmer l'accelerador per apuntar-se una important victòria.
Dissabte a les 17.30 desplaçament a Badia del Vallès per disputar un nou derbi comarcal.

Júnior Interterritorial
AE MINGUELLA 60 - CN SABADELL 'A' 63

Bona victòria dels nois de Jonathan Ramírez que van trencar la seva mala dinàmica de resultats imposant-se en la recta final a un Minguella molt combatiu. La sòlida defensa dels sabadellencs va ser la base sobre la que es va construir el triomf del CNS que tindrà una nova oportunitat per seguir evidenciant aquesta millora diumenge a les 12.30 davant el Força Lleida, un dels equips més potents del grup.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' 67 - CB NOU BADIA 83

Desfeta considerable de l'equip de Ramon Pérez que no va tenir massa a cosa a dir davant un Nou Badia molt encertat en atac i que sempre va respondre a les reaccions locals aprofitant la feblesa defensiva sabadellenca. Diumenge a les 9.00 el CNS es desplaça a Barberà per jugar un nou derbi vallesà davant un equip ubicat a la zona mitja.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 'A' 47 - SANT GERVASI 78

Segona desfeta dels d'Edu Arizmendi que tot i el resultat final van estar quallant un bon matx al llarg dels minuts fins que el desencert i la precipitació van començar a afavorir als visitants que tan sols es van limitar a aprofitar el mal balanç defensiu sabadellenc per augmentar l'avantatge gradualment. 
Dissabte a les 13.00 un bon equip com el CB Cornellà tornarà a posar a prova a l'equip nedador.

Cadet 'D'
CB JOVENTUT CASTELLDEFELS 49 - CN SABADELL 'B' 58
Els cadets B van vèncer a Castelldefels


Segueix el bon estat de forma del Cadet 'B' que va superar amb molt esforç al Joventut Castelldefels en un complet partit tant en atac com en defensa que va servir per convertir-se en el segon triomf en dos partits del CNS. Dissabte a les 19.00 toca desplaçar-se per jugar contra l'MVP Cervelló que encara no coneix la victòria.

Infantil 'A2'
CN SABADELL 54 - CB SANT CELONI 48

Bona victòria de l'infantil masculí en la visita del Sant Celoni a Les Naus. La bona tasca defensiva dels de Jonathan Ramírez, al llarg de tot el partit, va permetre els locals anar sempre un pas per davant dels visitants que tot i els seus esforços no van poder materialitzar la remuntada en cap moment.
Dissabte a les 11.45 el cuer, CB Cervera, visita la nostra pista en una bona ocasió per encadenar dos victòries seguides.

Mini 'A'
CB MATADEPERA - CN SABADELL 'A' -- Suspès

Després d'haver de suspendre el seu partit per les males condicions climatològiques el mini 'A' no té jornada aquest cap de setmana.

Mini 'B'
CN TERRASSA 'B' 50 - CN SABADELL 'B' 53

Molt bon partit dels nois de Ricard Sora que tot i la diferència de centímetres van suplir aquest desavantatge amb molt coratge i bon joc fins a arribar al definitiu 50-53 en un final de partit no apte per a cardíacs.
Dissabte a les 10.30 els nostres reben la visita del Creu Alta en un derbi ciutadà que es preveu molt igualat.

Premini 'D1'
CB MATADEPERA - CN SABADELL -- Suspès

Després d'haver de suspendre el seu partit per les males condicions climatològiques el premini no té jornada aquest cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.