dimecres, 22 de gener del 2014

Actualitat masculina: Els sèniors cauen en finals ajustats en una jornada en que Mini 'A', Cadet 'B' i Premini realitzen grans partits


1a Catalana 
CB ESPARREGUERA 63 - CN SABADELL 'A' 56

Petits detalls van privar al sènior 'A' masculí d'endur-se la victòria de la complicada pista del CB Esparreguera, un dels millors equips de la categoria aquesta temporada. Va ser el bon nivell defensiu el que va permetre poder competir de tu a tu a un equip que finalment va estar més encertat en la recta final.
Aquesta setmana els d'Àlex Avilés reben a les 17.45 a un CEB Sant Jordi amb moltes cares conegudes com són les de Jordi Juste, Hèctor Pérez, Mercè Juanpere o Pere Soler en un apassionant derbi comarcal.

2a Catalana
CB MOLLET 'B' 66 - CN SABADELL 'B'

Partit perdut a la pròrroga dels nois de Cristóbal Lindo que tot i dominar durant més de 30 minuts no van saber rematar i endur-se la victòria davant d'un rival de mitja taula. L'encert exterior i el bon to defensiu dels sabadellencs els van permetre manar però l'encert exterior al final del partit dels locals va decantar el partit en els darrers instants del temps extra.
Aquesta setmana nova final pels nostres que reben dissabte a les 19.30 a un Sant Quirze BC amb molts exjugadors de la casa i encapçalat pel tècnic Jordi Talló.

Júnior Interterritorial 
CN SABADELL 'A' 58 - CB TREMP 75

Derrota dels de Jonathan Ramírez davant d'un Tremp que tot i no realitzar cap
gran parcial al llarg del partit sí que va dominar el marcador des de l'inici del partit i va anar incrementant gradualment la distància fins al definitiu 58-75. La suma d'escàs encert d'atac i les concessions defensives van ser masses pels nostres que no van poder arribar al final amb opcions.
Aquesta setmana els nois del CNS visiten la pista del Minguella de Badalona diumenge a les 16.00 en un partit de la zona baixa de la classificació.

Júnior 'B'
Q BASKET SANT CUGAT 68 - CN SABADELL 'B'47

Tot i la derrota bon matx del júnior B que va haver de cedir davant el major potencial d'un Q Basket superior físicament prop de la cistella i quant a intensitat, factors que expliquen la diferència final en aquesta recta final.
Dissabte a les 20.00 els de Ramon Pérez reben al cuer, el CB Nou Badia, en un partit que pot servir per remuntar el vol de l'equip a nivell classificatori.

Cadet 'A2'
PME LES FRANQUESES 70 - CN SABADELL 'A' 67

Molt bon partit dels d'Edu Arizmendi que van tenir contra les cordes a Les Franqueses, un equip amb major presència física però que no va poder exercir el seu joc gràcies a la intensitat i velocitat del nostre equip que va tenir opcions d'endur-se el partit de no ser per petits detalls.
Diumenge a les 16.00 a Les Naus els cadets del CNS tindran l'oportunitat de refer-se davant del potent Sant Gervasi de Mollet.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 72 - CB NAVARCLES 58


Excel·lent partit dels nois d'Adrià Gonzalez que per fi van poder sumar una victòria que mostra la seva evolució i ho van fer a costa d'un Navarcles que es va veure superat a les dues bandes de la pista per un equip sabadellenc que va funcionar a les mil meravelles.
Diumenge a les 10.30 els nedadors es desplacen a la pista d'un Joventut Castelldefels que debutarà en competició en aquesta segona fase.

Infantil 'A2'
CB CABRERA 80 - CN SABADELL 41

Dura derrota dels nois de Jonathan Ramírez que tot i començar dins el partit i competir-li al Cabrera, van haver de veure com els locals anaven augmentant el nivell en tots els sentits sense que els sabadellencs poguessin seguir el ritme dels del Maresme. A partir de distanciar-se en el marcador el CNS va baixar els braços i això es va traduir en un major desavantatge final.
Diumenge a les 10.30 nova oportunitat d'estrenar-se a la fase regular davant d'un Sant Celoni que arriba a Les Naus amb una derrota considerable a les esquenes.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' 63 - CN TERRASSA 'A' 58

Partidàs dels jugadors d'Edu Arizmendi que tot i el desavantatge físic van vèncer a un CN Terrassa que es va veure sorprès pel bon joc i intensitat d'un CNS que tot i la tensió del partit es va acabar apuntant la victòria per un curt marge.
Dissabte a les 12.00 el CB Matadepera rebrà la visita dels nostres que volen aconseguir la segona victòria en dos partits.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 60 - EB ROSELLA 88

Dura derrota del Mini 'B' que poc va tenir a dir davant d'un Rosella que es va
mostrar molt inspirat en atac i que va anar obrint escletxa progresivament fins al final 60-88 que no va deixar opció als de Ricard Sora.
Dissabte a les 17.30 els nostres visiten la pista d'un complicat CN Terrassa amb el que ja es van enfrontar a la primera fse.

Premini 'D1'
CN SABADELL 63 - EB ROSELLA 39

Gran estrena dels de Marc Sora que van mostrar-se molt intensos a ambdues bandes de la pista tot i els esforços del seus rivals de Viladecavalls. Al final 63-39 i justa victòria que precedeix la seva visita dissabte a les 10.30 a la pista del CB Matadepera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.