dimecres, 22 de gener del 2014

Actualitat femenina: Ple de victòries d'infantil a sènior 'A'


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 79 - CB PRAT 48

Inapelable victòria de les d'Álvaro Fernández que no van donar opció a un Prat
que arribava a Les Naus a la zona alta de la classificació. Després d'una primera part igualada (30-29) la segona només va tenir color local amb un demolidor parcial acumulat de 49-19 que deixa al nostre equip en el coliderat de la classificació.
Aquesta setmana les nostres es desplacen diumenge a les 19.15 a la pista d'un Esparreguera que no coneix la victòria en la present temporada.

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 64 - AE SALLENT 30

Bona victòria del sènior B que va imposar-se al Sallent a base de treball i que certifica que, tot i els problemes de lesions que arrossega l'equip en les darreres setmanes, a la pista segueixen sumant positivament.
Diumenge a les 12.00 la UE Capellades rebrà a les de Domingo Marín que esperen allargar la seva ratxa de victòries fins a les 7.

Júnior 'A'
CN SABADELL 74 - CB IGUALADA 41

El CB Igualada va plantejar la seva defensa zonal amb l'ànim de competir-li el partit al CN Sabadell però les de Carles Los Santos van fer un dels seus millors partits de l'any i van acabar amb la resistència de les d'Anoia que no van poder aturar ni l'encert local ni l'alt ritme de joc de totes les jugadores del CNS.
Diumenge a les 16.00 és una bona ocasió per seguir millorant ja que toca desplaçar-se a la pista d'un CB Nou Esplugues que de ben segur que no ho posa fàcil.

Cadet 'A2'
CN CALDES 65 - CN SABADELL 71

Estrena per la porta gran de l'equip de Paco Rodríguez que va superar al CN Caldes gràcies a un tercer període màgic que va deixar a les nostres amb un avantatge proper a la vintena de punts. No obstant les locals van apretar fins a la botzina final i gairebé donen un ensurt a les sabadellenques que, tot i això, van poder aguantar la renda fins a la cloenda del matx.
Dissabte a les 16.00 les cadets reben la visita d'un Femení Cornellà que va perdre per la mínima en la primera jornada.

Infantil 'C1'
UE BARBERÀ 41 - CN SABADELL 55

Victòria convincent de les infantils que van aconseguir superar a la UE Barberà en un partit que es va decidir a la segona meitat on la major constància de les nostres es va fer palesa tot i el treball de l'equip local. Dissabte a les 13.00 el Sitges, que va guanyar àmpliament a la primera jornada, visitarà la nostra pista en un partit que es preveu molt emocionant.

Mini 'A1'

Les nostres van descansar en la primera jornada del 2.014 i s'estrenaran dissabte a les 11.45 contra un molt bon equip com és el Barça CBS que visitarà Les Naus.

Mini 'C1'
UE BARBERÀ 49 - CN SABADELL 'B' 37

Derrota del mini 'B' davant un rival amb el que ja s'han enfrontat en diverses ocasions aquesta temporada i que va aprofitar un mal període del nostre equip per agafar una diferència en el marcador que va ser decisiva. Tot i això l'equip no es va rendir i va estar a punt de remuntar als darrers instants.
Dissabte a les 11.45 a Les Naus les de Tamara Masvidal tindran l'opció d'estrenar-se davant del CB Matadepera.

Premini 'A'
FEMENÍ SANT ADRIÀ 39 -  CN SABADELL 'A' 28

Mal partit de les nostres que van acusar la llargada de la pista de Sant Adrià per acabar perdent en un partit on van estar lluny de la seva millor versió. Tot i això fins al darrer període les de Judit Mayor van tenir opcions de competir i no es van rendir.
Dissabte a les 10.30 un equip molt conegut com és la UE Mataró ens visitarà en el que es preveu com un molt bon partit de bàsquet.

Premini 'B'
CN TERRASSA 36 - CN SABADELL 'B' 26

Tot i la derrota bon partit de les de Cristina Cabré i Anna Gómez que van lluitar fins al final i van mostrar la seva evolució en les darreres setmanes tot i que les de Terrassa van estar un xic més encertades en atac tal i com es reflecteix en el marcador final. 
El Manyanet Les Corts visitarà les nostres instal·lacions dissabte a les 10.30 en el que serà el seu primer partit oficial de la temporada. Esperem que les nostres juguin a bon nivell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.