dilluns, 9 de desembre del 2013

Els equips del CNS completen un bon torneig Top Bàsquet amb les minis conquerint el títol de forma històrica



Tres equips de la secció de bàsquet del CN Sabadell van participar el darrer Pont de la Puríssima que, enlloc de ser tres dies de vacances, van convertir-se en tres dies de competició amb altres equips d'arreu d'Espanya, molta convivència entre els propis membres dels nostres equips i, en definitiva, una positiva participació a la cinquena edició del torneig Top Bàsquet que es va organitzar a la nostra ciutat.


Mini Femení: Campiones per la porta gran

Gran paper de les nostres que van guanyar la final davant del
seu públic
El mini 'A' femení va proclamar-se brillant campió del Top Bàsquet en un fet fins aleshores inèdit ja que cap equip de cap club sabadellenc de cap categoria s'havia classificat mai per la gran final i encara menys l'havia guanyada. No obstant les de Salva Gràcia i Quim Gómez van haver de treballar de valent per poder acabar sent el millor equip.
A la primera fase bona i còmoda estrena davant la UE Sant Cugat a la que es va vèncer per 124-10 en un partit en que l'equip va aprofitar per circular la pilota, córrer la pista i llençar amb molt encert al llarg de tots els minuts. Al segon partit passaven les veritables opcions d'arribar a la final ja que s'havia de guanyar sí o sí al potent Ros Casares València. El partit va començar dominat per les nostres però les valencianes van prémer l'accelerador i van donar-li la volta al marcador arribant a col·locar-se 7 punts per damunt a manca de 5 minuts. Les nostres van tirar d'orgull i van aconseguir empatar el partit amb un tir lliure als darrers segons forçant així la pròrroga. El temps extra es resoldria amb bàsquet d'or, i novament un tir lliure va donar la victòria per 54-53 a les nostres. El camí a la final semblava fet.
Tot i això el desgast físic d'aquest partit va ser molt alt i això va condicionar l'equip davant un bon CB Granollers que va competir al llarg del tercer partit tot i que el resultat va somriure a les nostres (50-65). Amb l'accés ara sí, segellat, el darrer partit va ser una bona prova de foc ja que es va superar amb bon bàsquet a l'EBG Málaga per 40-58.
Al partit decisiu, que es va disputar a un farcit Pavelló Nord, el CBF Cerdanyola esperava a les nostres en un duel que es van endur les cerdanyolenques feia menys de dues setmanes. Les de Sabadell, però, van sortir a totes i en una gran primera part van arribar a dominar per 18 punts. A la segona els nervis, les males decisions i l'empenta de les visitants van ajustar el partit però finalment la victòria es va quedar del costat del conjunt nedador que, a més d'aconseguir el títol, va veure com la Clara Garcia era nomenada millor jugadora del torneig.

Infantil Masculí: Competint a tots els partits

Els nois de Jonathan Ramírez van mostrar un fort gen competitiu i van plantar
Els infantils van jugar a bon nivell
al llarg dels tres dies de torneig
cara a tots els seus rivals al llarg del torneig. Si la derrota inicial amb el FC Barcelona (71-38) feia sospitar que els nedadors podrien baixar els braços, ràpidament això es va esvair quan els nostres van passar per davant del Llíria valencià (54-34) i van tenir contra les cordes en un vibrant partit al Náutico de Tenerife (50-47) que només es va resoldre per petits detalls del costat dels canaris.
Classificats tercers en la fase de grups els nostres es van creuar amb l'amfitrió, el CE Escola Pia Sabadell, en un duel sabadellenc que només va tenir color blanc-i-blau tal i com demostrà el marcador (35-67) i que va permetre el nostre equip lluitar per la novena plaça en un torneig amb 16 equips participants.
El darrer partit va enfrontar els nedadors amb el Joventut de Badalona en un partit que novament es va resoldre en els darrers instants però del costat dels badalonins per un curt 35-31.
Finalment desena plaça per l'equip sabadellenc i molt bones sensacions en termes generals del conjunt al llarg d'aquests tres intensos dies.
El campió del torneig en categoria infantil masculina va ser el Manyanet Molins que va passar per sobre de tots els seus rivals incloent-hi el FC Barcelona a la gran final.

Mini Masculí: Maleïda primera fase

Bon paper del nostre equip mini 'A' masculí que tan sols va haver de lamentar una irregular primera fase que podria haver permès als d'Edu Arizmendi classificar-se en una millor posició de la que van obtenir finalment. 
El primer partit va estar marcat pels nervis i l'emoció i només es va resoldre als darres instants quan el EBG Málaga es va mostrar més sencer que els nostres que no van poder acabar de culminar el seu bon treball (48-42). Al segon partit el Manresa va evidenciar el seu potencial i va passar per sobre dels nostres sense massa història (30-100) tot i que encara quedava un partit per jugar-se. Contra Escola Pia Sabadell novament molta igualtat, emoció i petits detalls que van decantar la balança del costat dels escolapis que van acabar guanyant per un ajustat 55-50 que deixava sense premi el nostre equip en aquesta primera fase tot i que hi havien hagut opcions de poder guanyar inclús dos partits.
Al creuament no va haver-hi massa història i el CNS va vèncer de manera contundent a Escola Pia 'B' per 35-67 que va pagar els plats trencats de la mala fortuna de la primera fase. Al partit definitiu els nostres van perdre per 58-37 davant un superior Llíria finalitzant el torneig en 14a posició d'entre 16 equips participants.
El campió del torneig va ser el Joventut de Badalona que va imposar els seus centímetres al ràpid conjunt del Sant Josep de Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.