El sènior femení 'A' es retroba amb la victòria a base de treball (50-56)

1a Catalana
CB SAMÀ 50 - CN SABADELL 'A' 56

Les d'Álvaro Fernández van retrobar-se amb la victòria i ho van fer a la
complicada pista del Samà en un partit treballat que es va decantar del costat nedador a base de constància.
El primer quart va ser de clar domini de les de Vilanova i la Geltrú (20-10) amb un equip sabadellenc poc ficat en defensa i amb escasses idees en atac tal i com evidencien les nombroses pilotes que va perdre l'equip al llarg del matx. No obstant la situació es va anar redreçant a partir del segon període quan la intensitat defensiva vallesana va començar a imposar la seva llei arribant al descans amb el partit controlat (27-26).

A la represa el partit va tornar a accelerar-se a nivell anotador però cap equip semblava en disposició d'endur-se la victòria ja que tots dos conjunts lluitaven de tu a tu pel triomf. No va ser fins al darrer quart que les nostres van poder apuntar-se el triomf basant novament el seu joc en una sòlida defensa que no va deixar opcions al Samà, molt col·lapsat en aquests minuts. Un triple de Fontanals a les acaballes va acabar de donar-li a l'equip sabadellenc la victòria per 50-56 que deixa a les nedadores a la zona alta de la classificació.

Podeu veure un magnífic resum del partit per cortesia de Canal Blau just a sota.

CN Sabadell: Marciano, E.Garcia 5, Escuert 9, P.García 2, Sampedro 7, Fontanals 6, Linares 12, Mayor 2, Lozano 9, Coves, Masvidal 4