dimecres, 4 de desembre del 2013

Actualitat masculina: Els equips premini, mini 'A' i cadet 'A' segueixen creixent


2a Catalana 
CN SABADELL 'B' 52 - CB VILATORRADA 56
El sènior B va estar a punt de tombar al líder

Nova derrota per la mínima del nostre segon equip que va tornar a tenir contra les cordes al líder, un Vilatorrada que va haver de tirar d'inspiració per poder endur-se el partit. Els de Cristóbal Lindo guanyaven per 4 a manca de 50'' però tres triples consecutius dels del Bages van enfonsar les opcions de victòria dels sabadellencs.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 48 - CATALANA OCCIDENT MANRESA 93

Els de Jonathan Ramírez van ser superats amb escreix per un Manresa que va haver de treballar de valent per desfer-se dels sabadellencs que van oposar una dura resistència en els primers 20 minuts. A partir del descans, però, la diferència de ritmes i físic va decantar la balança del costat dels visitants en un contundent resultat.

Cadet Nivell 'B'
CB CASTELLBISBAL 'B' 50 - CN SABADELL 'A' 116

Els d'Edu Arizmendi van jugar a tota màquina i van esborrar de la pista a un Castellbisbal que poc va poder fer davant la intensitat que van exhibir els nedadors al llarg del partit, inclús quan anaven molts punts per davant en el marcador.

Cadet Nivell 'C'
CN SABADELL 'B' 56 - EUROPA SPORTS CENTRE 61

Els d'Adrià González van jugar el seu millor partit de la temporada davant l'Europa i sempre van estar dins el partit competint cada acció fins a les acaballes del matx on els petits detalls van decantar la victòria del costat dels de Sant Cugat.

Infantil Nivell 'A'
CE SANT NICOLAU 81 - CN SABADELL 63

Animat derbi sabadellenc el que es va disputar a la pista del Sant Nicolau i que es va decantar del cantó local degut al gran encert ofensiu que van mostrar els granes en front d'un equip nedador que tot i que va jugar a bon ritme va permetre masses concessions en defensa tal i com mostra el marcador final.

Mini Nivell 'B'
CN SABADELL 'A' 70 - SFERIC TERRASSA 'B' 20

Poca història en aquest duel vallesà que es va decantar del costat dels d'Edu Arizmendi, molt centrats en la feina i que no van deixar que els Terrassa entressin en el partit a base d'una bona defensa i ràpids contracops.

Mini Nivell 'C' 
CN SABADELL 'B' 65 - CE SANT NICOLAU GRIS 73

Igualat derbi sabadellenc que va fer les delícies dels assistents i que no es va resoldre del costat dels visitants fins a les acaballes dels partits en un matx marcat pel constant intercanvi de cistelles a ambdues bandes.

Premini Nivell 'D'
CN SABADELL 48 - BC GRAMENET 29

Bona victòria dels nois de Marc Sora que va estar molt endollats en l'apartat defensiu i van impedir que els de Santa Coloma estiguessin encertats en atac amb una molt bona actitud de tots els jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.