dimarts, 17 de desembre del 2013

Actualitat masculina: Els equips grans no vencen mentre que els petits convencen en la darrera jornada de l'any

1a Catalana
BÀSQUET MOLINS 57 - CN SABADELL 'A' 44

Mal partit dels nois d'Àlex Avilés que tot i no fer una mala defensa van estar totalment fora del partit en l'apartat ofensiu tal i com es veu en els escassos 44 punts anotats. Aquesta manca de desencert va marcar el rumb del partit que sempre va estar controlat pels del Baix Llobregat.
Els nostres han acabat el 2.013 en 11a posició amb un balanç de 5-8.

2a Catalana
CE SANT NICOLAU 'B' 57 - CN SABADELL 'B' 48

A l'igual que els seus companys del sènior 'A' els de Cristóbal Lindo van pecar d'escàs encert en atac i molta precipitació en forma de pilotes perdudes que van permetre al Sant Nicolau, tot i no fer un gran partit, endur-se el derbi sabadellenc de filials de 2a Catalana.
Els sabadellencs han acabat com a cuers el 2.013 amb un  balanç de 2-11.

Júnior Interterritorial
Els sabadellencs no van poder amb el líder
ARACENA SANT JOSEP 'B' 87 - CN SABADELL 'A' 46

Poc van poder fer els nois de Jonathan Ramírez davant un Sant Josep de Badalona que va funcionar com una piconadora i va demostrar per què es troba liderant la competició invicte. Tot i així els sabadellencs no van fer un mal treball, tan sols van haver de lamentar l'excés de pilotes perdudes que van concedir masses bàsquets fàcils als de Badalona.
Amb un registre de 3-7 els nostres s'han acomiadat de l'any en 11a posició.

Júnior Nivell 'B'
CEB SANT JORDI 66 - CN SABADELL 'B' 44

Bon partit del júnior 'B'  la pista del líder en el que els de Ramon Pérez tan sols van haver de pagar 10 minuts de desconnexió al tercer període que van ser decisius en el desenvolupament del matx. Fins aleshores els nedadors van realitzar un partit molt complet que no va tenir la seva justa recompensa.
El 2.013 no ha estat massa generós amb els nostres aquest 2.013 que els deixa amb un balanç de d'1-8 (10a posició).

Cadet Nivell 'B'
CN SABADELL 'A' - Descansa

Els d'Edu Arizmendi van aprofitar per entrenar ja que tenien jornada de descans. El balanç a nivell de resultats ha estat molt positiu i l'equip ha finalitzat la fase prèvia amb un balanç de 4-2 ocupant la segona plaça que els hi donarà l'accés a la competitiva lliga d'A2 a partir de gener.

Cadet Nivell 'C'
CB CASTELLAR 'C' 55 - CN SABADELL 'B' 52

Una nova jornada els cadets 'B' van estar a punt d'acaronar la victòria fet que demostra la seva gran evolució des de l'inici de temporada en que no eren capaços de competir durant tants minuts.
Havent acabat aquesta primera fase sense conèixer la victòria els d'Adrià González encararan amb molta il·lusió la fase regular a nivell D  partir de gener.

Infantil Nivell 'A'
CN SABADELL 55 - REMACAT SA SÚRIA 72

Molt bon partit dels de Jonathan Ramírez que van competir al màxim i tan sols a la recta final la superioritat física del Súria va acabar marcant la diferència que minuts abans de la conclusió del partit deixava un destí incert al final del partit.
Ara queda preparar-se per una segona fase d'allò més apassionant en que l'equip nedador jugarà a A2 després d'haver finalitzat la prèvia en 4a posició (2-8).

Mini Nivell 'B'
CB MATADEPERA 61 - CN SABADELL 'A' 96
Els minis no van deixar lloc a la sorpresa

Inapelable victòria dels d'Edu Arizmendi que van quallar un molt bon partit a la pista del fins aleshores líder, el Matadepera. Amb aquest triomf els sabadellencs han finalitzat la primera fase com a colíders (5-1) i ja es preparen pel repte de competir a l'exigent A2, nivell que per tercer any consecutiu l'equip Mini 'A' del Club assolirà fruit de la seva bona feina.

Mini Nivell 'C'
CB NOU BADIA 41 - CN SABADELL 'B' 64

Bon triomf dels de Ricard Sora que van tornar a demostrar a Badia del Vallès la seva correcta evolució al llarg d'aquesta primera fase que han acabat amb balanç favorable (4-3).
De cara a la segona meitat de la temporada els sabadellencs s'hauran de preparar de valent per poder competir a bon nivell a C1 on podran seguir demostrant la seva evolució.

Premini Nivell 'D'
CB NOU BADIA 8 - CN SABADELL 46

Bona feina dels de Marc Sora que van obtenir una contundent victòria a base d'intensitat defensiva i cada cop més cooperació de tots els membres de l'equip en atac.
Amb aquesta victòria l'equip sabadellenc ha acabat amb un balanç de 5-2 empatat en 2a posició amb dos equips més, un bon rèdit per preparar-se per competir a D1 a partir de l'any nou.