dimarts, 17 de desembre del 2013

Actualitat femenina: Jornada gairebé perfecte


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 79 - CB SANT JUST 37

Demolidora victòria de l'equip d'Álvaro Fernández que va recuperar la seva millor versió per tancar l'any amb molt bones sensacions. L'alt ritme de joc i la velocitat de les accions d'atac van deixar KO als primers compassos a les visitants que poc van poder fer al llarg del partit.
Amb aquest triomf el CNS és tercer a una sola victòria de la primera plaça amb un balanç de 8-4 per tancar l'any.

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 46 - CB ARTÉS 27

Victòria d'ofici de les de Domingo Marín que van obtenir la victòria per una bona renda després d'un negatiu primer període. A partir d'aleshores les sabadellenques van elevar el ritme de joc fins a aconseguir distanciar-se d'un conjunt bagenc que va fer el seu partit.
A manca de disputar un partit a la pista del cuer aquest diumenge (a Masquefa), les nostres podrien despedir-se de l'any 2.013 amb un balanç de 7-2 i en segona posició.

Júnior Nivell 'A'
CN SABADELL 45 - BÀSQUET MOLINS 51

En el partit de lluita per liderat l'equip de Carles Los Santos va pecar d'incertesa en els darrers minuts de partits i va acabar cedint davant un Molins que va cometre més errors en la recta final del partit mantenint així el liderat.
Les sabadellenques encara tenen un partit ajornat aquest dissabte davant el cuer (Joviat La Salle) que pot permetre al CNS acomiadar-se de l'any 2.013 en segona posició.

Cadet Nivell 'A'
CN SABADELL - Descansa

Jornada de descans pel nostre equip que jugarà dissabte al matí el seu darrer partit d'aquesta primera fase davant el CB Matadepera, una bona pedra de toc per cloure l'any. Les nostres finalitzaran en 4a posició aquesta fase prèvia i hauran de recarregar les piles per competir amb garanties a A2 passades les vacances de Nadal.

Infantil Nivell 'C'
CN SABADELL 64 - ARENYS BÀSQUET 13

Inapelable victòria de les noies d'Oriol Real que no van donar la més mínima opció al cuer i que van aprofitar per realitzar un altre bon partit dins la seva progressió al llarg de la temporada.
Les nostres han acabat aquesta primera fase amb un positiu balanç de 4-3 i hauran de preparar-se per afrontar a partir de gener un nivell C1 que es preveu molt competit.

Mini Nivell 'A'
CN SABADELL 'A' 57 - JOVENTUT BADALONA 50

Gris partit de l'equip de Salva Gracia i Quim Gómez que poc va tenir a veure amb la participació al Top Bàsquet de fa una setmana. La manca d'idees en atac i certa relaxació defensiva a les acaballes del partit van permetre a les visitants creure en la victòria.
Tot i així l'equip nedador ha acabat la primera fase liderant el seu grup (8-2) i assolint la classificació per A1, primera vegada a la història del Club que un mini femení competirà a aquesta categoria.

Mini Nivell 'C'
CN SABADELL 'B' 60 - CEB SANT JORDI 10

L'equip de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro va passar per sobre del Sant Jordi només començar el partit i no va aixecar el peu de l'accelerador en cap moment fins al xiulet final, fet que demostra la gran diferència que va haver-hi al marcador.
Amb aquesta victòria les noies del CNS han acabat en segona posició amb un un destacat balanç (6-1) i es preparen per afrontar el nivell C1 amb moltes ganes.

Premini Nivell 'A'
CN SABADELL 'A' 64 - FEMENÍ SANT ADRIÀ 'A' 35
Les preminis han acabat la primera fase
sense conèixer la derrota a la pista de joc


Amb la primera plaça en joc les noies de Judit Mayor van fer el seu millor partit de la temporada i no van donar opció al Sant Adrià a qui ja havien vençut en l'anada. El bon joc col·lectiu de totes les noies i la seva bona defensa va permetre que la distància fos tan àmplia en el marcador.
Amb aquest triomf l'equip sabadellenc ha completat una històrica primera fase amb un balanç de 9-1 (única derrota per alineació indeguda) i espera a veure quin serà el format de competició que presentarà la FCBQ.

Premini Nivell 'D'
CN SABADELL 'B' 43 - FEMENÍ SANT ADRIÀ 'C' 14

Victòria clara de les noies de Cristina Cabré i Anna Gómez que tot i no estar massa encertades de cara a cistella van treballar de valent per acabar conseguint una diferència destacada al marcador davant les noies del Sant Adrià.
Molt bona fase prèvia d'aquest equip en el que la majoria de jugadores començaven a jugar i que han assolit un balanç de 5-1 que els permetrà despedir la primera fase com a segones de grup i encarar amb moltes ganes un salt al nivell C1.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.